ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αντωνίου: «Θα έρθουν και οι νίκες»

Μίλησε επίσης για το θέμα του Τσιρείου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην έχει κερδίσει ακόμη κανένα παιχνίδι. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Τόνι Αντωνίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη.

«Τα αποτελέσματα έχουν γίνει μονόδρομος. Μας λείπει το γεγονός ότι φτάσαμε στην 9η αγωνιστική και δεν έχουμε καταφέρει να πετούμε ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Υπάρχει όμως χρόνος και πολλά παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι με κάποιες αλλαγές, μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να ανέβουμε στην βαθμολογία», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το πιστεύαμε και το πιστεύουμε ότι φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ. Ίσως, έχουν γίνει κάποια λάθη, τα οποία θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και πιστεύουμε ότι από αύριο να ξεκινήσει η συγκομιδή βαθμών».

Για τον αυριανό αγών: «Παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι ο τελευταίος μας αγώνας, όμως είναι πολύ σημαντικός. Θεωρούμε ότι με καλή ψυχολογία και με λίγη τύχη θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το πρωτάθλημα: «Φέτος, το πρωτάθλημα μας είναι πιο ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να μαζέψουν βαθμούς. Αλλά, όπως είπαμε και πριν, είμαστε στην ένατη αγωνιστική και έχουμε δρόμο ακόμη».

Για το θέμα του Τσιρείου: «Από πλευράς του ΓΣΟ υπήρχε μία πρωτοβουλία για να καλέσει τις τρεις ομάδες της Λεμεσού σε συνάντηση. Καλωσορίζουμε αυτή την ενέργεια και ελπίζουμε να τα βρούμε».

Για τις απουσίες που υπάρχουν: «Όπως ξέρετε απουσιάζει ο Μαραγκουδάκης. Εκτός είναι και ο Μεντζέντοβιτς, αλλά και ο Ενγκολό που έχει κάρτες».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X