ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αντωνίου: «Κοντά σε συμφωνία για Ράντου»

Όλα όσα δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη, Τόνι Αντωνίου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα του Άρη το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη πρόκληση καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε ένα αγώνα από αυτούς που χαρακτηρίζονται ως αγώνες 6 βαθμών. Στο πλαίσιο αυτό ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη, Τόνι Αντωνίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Παίζουμε εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε βαθμούς»

Για την αγωνιστική κατάσταση: «Σίγουρα θεωρούμε πως εξακολουθούμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο προπονητής είχε περισσότερο χρόνο για το πλάνο του και όλοι μαζί με τους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν θα δουλέψουμε για τη νίκη. Εκτός είναι ο Κύπρος Χριστοφόρου ο οποίος έχει τρεις κίτρινες κάρτες αλλά και ο Μαμίδης που είδε κόκκινη κάρτα»

Για τον Ρόσου: «Αναμένεται σήμερα στην Κύπρο. Θα δοκιμαστεί, και αν ικανοποιήσει θα περάσει από ιατρικά και θα αποκτηθεί. Ο Μουνίρ δεν θα συνεχίσει»

Για τον Ράντου: «Ο Ράντου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Ρουμανίας κάτω των 21, και είμαστε σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες και μάλιστα είμασε κοντά σε συμφωνία»

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X