ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αντωνίου: «Η μπάλα είναι στο ΓΣΟ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Τόνι Αντωνίου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy


Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Τόνι Αντωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Ονησίφορο Σταύρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το αν θα παραμείνει ο Άρης στο Τσίρειο:

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Από την πλευρά του Άρη πάντα υπάρχει η καλή θέληση να παραμείνει στη Λεμεσό. Η μπάλα είναι στη πλευρά του ΓΣΟ. Δίνουμε πεντέμισι χιλιάδες ευρώ για κάθε παιχνίδι. Είναι μεγάλο το κόστος, όχι μόνο για τον Άρη αλλά και για όλες τις ομάδας. Δεν μπορεί ένα 15% του προϋπολογισμού της ομάδας να πηγαίνει στην ενοικίαση του γηπέδου.

Το Τσίρειο δεν προσφέρει κατάλληλες συνθήκες για να παρακολουθήσεις ένα αγώνα. Νομίζω ότι πρέπει να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στη Λεμεσό».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση:

«Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο, μας αρέσει να παίζουμε σε δυνατές έδρες. Για τους παίκτες μας είναι ιδιαίτερη χαρά να αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Την Κυριακή πάμε στη Λάρνακα για κυνηγήσουμε το βαθμολογικό κέρδος».

Για τον Σάκη Κύπρου:

«Ο Σάκης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Τις επόμενες μέρες θα πάει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της αποθεραπείας του».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X