ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: «Δυο ακόμη προσθήκες»

Για ακόμη μια σεζόν ο Άρης βρίσκεται στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα της Λεμεσού έχει ως στόχο να φύγει από πάνω της την ταμπέλα του «ανσανσέρ» και έτσι η χρονιά αυτή αποτελεί τροχοπέδη για την προσπάθεια αυτή. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο γενικός γραμματέας του Άρη Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα. Έχουμε δώσει ήδη κάποια φιλικά και μάλιστα χθες ο προπονητής έδωσε φανέλα βασικού στον βασικό κορμό της ομάδας για περίπου 70 λεπτά. Η ομάδα κοίταξε στα μάτια την Τούρκικη ομάδα που αντιμετώπισε η οποία μάλιστα έχει 25 εκατ. προϋπολογισμό. Την Τετάρτη θα επιστρέψει η ομάδα στην Κύπρο και θα έχει φιλικά».

Για τα φιλικά στην Κύπρο: «Με την επιστροφή το Σάββατο θα έχουμε φιλικό με τον Εθνικό Άχνας, την επόμενη Τετάρτη τον Ερμή και στις 8 Αυγούστου το μεγάλο φιλικό με την Ομόνοια»

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν βλέψεις για ακόμη δυο προσθήκες. Ήδη ο προπονητής μίλησε με τον πρόεδρο και σύντομα θα υπάρξει ενίσχυση. Με αυτές τις δυο προσθήκες κατά 95% ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός. Ο Άρης φέτος έχει βάθος και έχουμε 18-19 παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους».

Για τις φιλοδοξίες: «Δεν θέλουμε να πετάμε στα σύννεφα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας και θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, μακριά από περιπέτειες».

Για τα τηλεοπτικά: «Γίνονται κάποιες ενέργειες, τις οποίες ανέλαβε ο πρόεδρος και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή συμφωνία».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ