ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να δυναμώσει η ομάδα μας»

Ο γραμματέας του σωματείου του Άρη Παναγιώτης Παναγιώτου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα απασχολούν την ομάδα της Λεμεσού. Αναφέρθηκε στην πιθανή είσοδο επιχειρηματιών στην ομάδα, τους στόχους της, αλλά και για το πρόγραμμα προετοιμασίας, ειδικότερα.

Αναλυτικά:

Για την πιθανή είσοδο επιχειρηματιών στον Άρη: «Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μερικές μεταγραφές επιχειρηματιών για να δυναμώσει ο Άρης σε όλους τους τομείς»

Για τον στόχο της ομάδας: «Και εμείς ευελπιστούμε ότι θα είμαστε η ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα παίρνει τους βαθμούς και να μην εμπλακούμε σε περιπέτειες. Αυτός είναι ο στόχος μας.»

Για περαιτέρω ενίσχυση: «Όλα θα εξαρτηθούν από τις ανάγκες της ομάδας. Ο πρόεδρος με τον προπονητή βρίσκονται σε συνεχή επαφή, με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας.»

Για την συνεργασία με ΑΠΟΕΛ: «Και εμείς και το ΑΠΟΕΛ θα βοηθηθούν από αυτή την συνεργασία. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ μπορούν να πάρουν τις ευκαιρίες τους στον Άρη και να πάνε πιο έτοιμοι στην ομάδα της Λευκωσίας»

Για το πρόγραμμα προετοιμασίας: «14-26 Ιουλίου πάμε Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και θα δώσουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια εκεί.»

Για τον Νικόλα Μαρτίδη: «Ο προπονητής μας βρίσκεται στην Ρόδο για τα μαθήματα προπονητικής για το UEFA Pro.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτόν»

Για τους Κύπριους παίκτες: «Οι Κύπριοι παίκτες αδικούνται λόγω των καταστάσεων στο ποδόσφαιρο μας. Πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες για να αναδείξουν το ταλέντο τους.»

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X