ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σε επικοινωνία με ΑΠΟΕΛ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Άρη Παναγιώτης Παναγιώτου. Ο ίδιος τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα του Άρη, τις μεταγραφές, την φιλοσοφία και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά:

Για τα δεδομένα στον Άρη: «Ο Πρόεδρος μαζί με τον προπονητή έχουν ήδη κάνει κάποιες κινήσεις. Αυτό δείχνει και τη σοβαρότητα που θα υπάρξει φέτος».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Σίγουρα στοχεύουμε πιο ψηλά και μπορώ να πω από πλευράς μου ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη από την περασμένη».

Για το γεγονός πως ο Άρης είναι εδώ και χρόνια στην 1η κατηγορία: «Είναι ένα ρεκόρ. Ό Άρης σταμάτησε να είναι το ασανσέρ μια στην πρώτη μια στη δεύτερη. Τα οικονομικά είναι καλύτερα περισσότερα κέρδη, έχουμε πουλήσει και παίκτες, είναι σημαντικό».

Για τον Κυριάκου: «Είναι ένας παίκτης που είδε ο προπονητής και είπε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και μόλις έδωσε το πράσινο φως ο προπονητής, ο πρόεδρος έφερε τον νεαρό».

Για τους Κύπριους: «Επενδύουμε σε Κύπριους και παίζοντας στον Άρη τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε πιο ψηλά. Σε μεγάλες ομάδες δεν θα μπορούσαν να πάρουν τόσες ευκαιρίες. Εμείς πιστεύουμε πως αν φέρεις ορισμένους ξένους που θα κάνουν τη διαφορά πλαισιωμένοι με Κύπριους είναι το ιδανικό».

Για τον Μουλόπουλο: «Είμαστε 1000% πως ο παίκτης θα δώσει το καλύτερο για την ομάδα μας».

Για Παπαφώτη και Μιχαήλ: «Είναι κάτι που συζητούμε. Ο πρόεδρος έχει άμεση επαφή με τον ΑΠΟΕΛ και πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Τόσο από Κυπριακής αγοράς όσο και από το εξωτερικό».

Για την προετοιμασία: «Στις 25 του μήνα ξεκινά η προετοιμασία και πολύ πιθανό να υπάρξει ταξίδι στο εξωτερικό για προετοιμασία»

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ