ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταθερά στους μεγάλους!

Με τέρματα των Μάρτινς με πέναλτι στο 13’ και Αντωνίου με ωραίο πλασέ στο 49’, ο Άρης κέρδισε τον Ερμή με 2-0 στο Τσίρειο και εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο Ερμής, λόγω αποβολής του Κότο Παγιές.

Το παιχνίδι στο Τσίρειο ξεκίνησε σε αναγνωριστικό ρυθμό. Ο Άρης ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη φάση του παιχνιδιού. Ο Μασίνουα έκανε χέρι στην περιοχή και υποδείχθηκε πέναλτι από τον Ψευδιώτη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μάρτινς, που άνοιξε το σκορ στο 13’. Στη  συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν επιθετικό και ανοικτό ποδόσφαιρο. Ο Ερμής είχε μια καλή φάση με τον Γκραντίν στο 24’. Στο 37’, ο Παγιές εκτέλεσε το φάουλ, ο Αρτάμπε πήρε την κεφαλιά και υποχρεώσε τον Γιαννακόπουλο σε δύσκολη απόκρουση. Στο 43’, ο Άρης απάντησε μ’ ένα καλό σουτ του Μάρτινς. Ο Ερμής είχε δύο καλές ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα με Γκραντίν και Μασίνουα. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνιουκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάνοντας εξαιρετική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο, με την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη μπροστά στο σκορ.

Η επανάληψη άρχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 49’, η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε δεύτερο γκολ. ‘Ηταν η ωραία ενέργεια του Φράγκου από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα και ο Μηνάς Αντωνίου με τακουνάκι πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα. Στο 56’, μάλιστα, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ μ’ ένα πολύ καλό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ο Ερμής, στη συνέχεια, προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς την μεγάλη ευκαιρία. Από την άλλη, ο Άρης διαχειριζόταν άψογα το υπέρ του προβάδισμα. Στο 70’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ο Κότο Παγιές έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Μαραγκουδάκη και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αντωνίου και πάλι μπήκε στην περιοχή, έκανε το ωραίο πλασέ, όμως ο Στυλιανού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ο Μάρτινς στο 87’ είχε ένα φαλτσαριστό σουτ στο κάθετο δοκάρι στην τελευταία καλή φάση του ματς.

Με αυτή του την νίκη, ο Άρης εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Αλβάρεθ, Μάρτινς, Αουρέλιο, Αντωνίου, Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ουέλνα, Φράγκος, Ράντου

Ερμής: Στυλιανού, Ντε Μέλο, Αρτάμπε, Μασίνουα, Γκραντίν, Μπενγκά, Μαρτίνιουκ, Ψάλτης, Μαϊσουράντζε, Κότο Παγιές, Κέζος

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X