ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν είναι σαπιοκάραβο»

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95.0. Δείτε όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για την νίκη απέναντι στην Καρμιώτισσα:

«Να κερδίζεις σε αυτό το χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα και να παίρνεις τόσο καθοριστικούς βαθμούς είναι σημαντικό για να κοιμόμαστε και ήσυχοι. Αν είχαμε οποιαδήποτε απώλεια και τυχόν νίκη σήμερα της Δόξας θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την παραμονή μας στη κατηγορία».

Για την βεβαιότητα ότι δεν θα πέσει ο Άρης:

«Αυτό το έχω πει ξανά, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να βουλιάζω τα καράβια που οδηγώ, ο Άρης είναι μεγάλη ιστορική ομάδα και όχι σαπιοκάραβο. Δεν θα γίνεται με εμένα ασανσέρ ο Άρης και το έχω μεταφέρει στα αποδυτήρια αυτό, υπάρχει η πίστη από τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι και ο Νικόλας Μαρτίδης που είναι πολύ υποσχόμενος και το μετάφερε αυτό στα αποδυτήρια. Ελπίζω το πρωτάθλημα να τελειώσει ευχάριστα και να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το οικονομικό:

«Οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι όλους τους μήνες, πληρώθηκαν και στις αρχές του μήνα. Υπάρχει μια εξαίρεση με ένα ποδοσφαιριστή που υπήρχε παλιά στην ομάδα και δεν ξέρουμε καν ποιος είναι αυτός. Του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και θα έχουμε και όλο το μερίδιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Τα δύο χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα με μπάτζετ β’ κατηγορίας τα πάμε πολύ καλά. Του χρόνου θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Φέτος μιλάμε για 300 payroll. Του χρόνου ίσως να τριπλασιαστεί το μπάτζετ αφού θα έχουμε περισσότερη άνεση. Δεν θέλουμε να βάζουμε στόχους για 6άδα και τέτοια αφού στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν είναι σίγουρο, παράδειγμα η Ανόρθωση και ο Ερμής. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα».

Για τις ενέργειες που θα κάνουν οι ομάδες του β’ γκρουπ:

«Τα τηλεοπτικά έχουν μπει σε μια σωστή πορεία και σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις. Αυτή την χρονιά νομίζω διορθώθηκε λίγο το πρόβλημα με τα στημένα. Ζητήσαμε συνάντηση με τον κ.Κουτσοκούμνη και πρέπει να μας βοηθήσει η ομοσπονδία, εμείς κάναμε ότι προσπάθεια μπορούσαμε να κάνουμε για να φύγει η ρετσινιά από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ζητήσαμε πολλές φορές να μας βγάλουν από το στοίχημα αφού δεν μπορούμε εμείς, είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ