ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα τα καταφέρουμε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε εκ μέρους του Άρη ο Μάριος Μακρίδης. Ο ίδιος στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας αλλά και στην ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση, ενώ τόνισε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι έγινε μια καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Αυτές τις εβδομάδες δίνεται έμφαση στο κομμάτι των τελειωμάτων. Το κλίμα στην ομάδα έχει αλλάξει. Νομίζω πως ήταν θέμα ψυχολογίας από εδώ και μπρος και θα βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουν μείνει δέκα αγώνες και η αρχή είναι δύσκολη. Όλοι θέλουν βαθμούς, θα παλέψουμε όμως για το καλύτερο. Τα πάντα θα κριθούν στο τέλος. Η Δόξα παρά τα αποτελέσματα της, έπαιζε καλά και έχει φτάσει τους υπόλοιπους. Τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε κάνει μια καλύτερη δουλειά και έχουμε τις προδιαγραφές για ένα καλύτερο μέλλον. Θα τα καταφέρουμε και φέτος. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο εύκολα, θα βελτιώσουμε την ομάδα. Η πρώτη αγωνιστική είναι πολύ καθοριστική και αν εξαιρέσουμε τον Ερμή, η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας θα έχουν το άγχος αν δεν κερδίσουν».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Μοναδική απουσία ο Σκούρτης καθώς αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εγχείρηση στον ώμο και υπολογίζουμε πως θα χάσει τους αγώνες μέχρι το τέλος καθώς χρειάζεται 3 μήνες μέχρι να επανέλθει».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X