ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι ταξίαρχοι είναι εδώ! (pics)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Άρης, ο οποίος επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 της Αναγέννησης στο Τσίρειο.

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη έφτασε στους 21 βαθμούς. Καταδικαστική η ήττα για την Αναγέννηση που διαβαθμίζεται και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία. Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν οι Γκονζάλες (2), Σκούρτης και Μάρτινς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλύτερος από την Αναγέννηση και δημιούργησε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Οι δυο ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι. Ο Άρης ανέβασε στροφές μετά το 10ο λεπτό και έψαξε με περισσότερες απαιτήσεις το γκολ.

Παρ’ όλα αυτά η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Αναγέννηση. Στο 12’ ο Ράτκοβιτς σούταρε μέσα από την περιοχή όμως ο Γιαννακόπουλος ήταν σε ετοιμότητα και απόκρουσε τη μπάλα. Στο 15’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα σουτ του Ράσμους το οποίο κόντραρε σε σώματα αμυνομένων. Στο 21’ ο Αουρέλιο δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Μάστρου. Ο Μάρκος Μαραγκουδάκης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 26ο λεπτό. Ο Ελλαδιτης πλάσαρε από το ύψος της περιοχής όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σκούρτη μετά από ασταθή απόκρουση του Μάστρου σε σέντρα του Γιούσεφ. Στο 39’ η Αναγέννηση απείλησε με μια καλή κεφαλιά του Χριστοδούλου η οποία όμως ήταν άστοχη. Η τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου καταγράφηκε στο 40ο λεπτό. Ο Σκούρτης έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα της Λεμεσού πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Στο 54’ ο Σκούρτης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως ο Ιωάννου απόκρουσε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Γιούζεφ βρήκε όμορφα τον Μαραγκουδάκη με τακουνάκι. Ο Ελλαδίτης έφυγε μόνος απέναντι στον Μάστρου και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάρτινς. Στο 78’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Μάρτινς εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκονζάλες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με το που μπήκε στο παιχνίδι. Ο Γκονζάλες σκόραρε ξανά στο 88’ με ωραία κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΡΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 4-0

Γκολ: 28’ Σκούρτης, 60’ Μάρτινς, 78’ και 88’ Γκονζάλες.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Παχίπης, Σκούρτης (77’ Γκονζάλες), Μάρτινς (80’ Παύλου), Μαραγκουδάκης, Ράντου, Ράσμους, Γιούσεφ (67’ Φράγκος), Μενέντες.

Αναγέννηση (Ζουβάνης Ζουβάνη): Μάστρου, Φώτιου, Ιωάννου, Χριστοδούλου, Βλασόπουλος, Κολάνης (69’ Χριστοδούλου), Θεράποντος, Ρίβας, Ράτκοβιτς, Κούντικ, Παφίτης.

Κίτρινες κάρτες: Ευσταθίου – Φωτίου.

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ