ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μας στεναχώρησε η εικόνα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Για την ήττα απ’ την ΑΕΛ, το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια αλλά και την απώλεια του Ροτζέριο Μάρτινς, μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου 95.0 «Κάνε Παιχνίδι», ο Μάριος Μακρίδης.

Τι είπε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου ο έφορος του Άρη:

Τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Μετά από τις καλές εμφανίσεις που προηγήθηκαν, η εικόνα μας δεν ήταν καλή χθες. Η ΑΕΛ έκανε μεγάλα άλματα προόδου και ίσως η απόδοση να επηρέασε και τη δική μας ομάδα. Στεναχωρηθήκαμε πολύ με την εικόνα τη χθεσινή. Επηρέασε αρνητικά το πρώτο γκολ, που ήρθε από αμυντικά λάθη».

Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια: «Είναι ο τρίτος αγώνας με ομάδα της πρώτης εξάδας. Θα είναι και αυτός ένας δύσκολος αγώνας, ελπίζουμε σε καλύτερη εικόνα και βαθμολογικό κέρδος. Ελπίζουμε στην συνέχεια με πιο βατούς αντιπάλους, να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Την απουσία του Μάρτινς που αποβλήθηκε: «Ήταν όντως από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες που έδινε πολλές βοήθειες. Έκανε μία αχρείαστη ενέργεια στο κέντρο του γηπέδου. Έπρεπε, κατά την άποψη μου, ο διαιτητής να μπει στη ψυχολογία του παίκτη και να μην δείξει την κόκκινη κάρτα, ήταν ένα φάουλ ανάμεσα σε κίτρινη και κόκκινη κάρτα».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ