ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μακρίδης: «Θα τα καταφέρουμε»

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΛ, ωστόσο το σκορ του πρώτου αγώνα δεν τους δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης και ο μεγάλος τους στόχος είναι η αποφυγή της διαβάθμισης. Αυτό τόνισε ο έφορος της «ελαφράς ταξιαρχίας», Μάριος Μακρίδης, μιλώντας στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι»:

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή απόδοση που είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Όσον φορά την πρόκριση είναι δύσκολο, μετά το άδικο σκορ του πρώτου αγώνα. Διότι αξίζαμε καλύτερο σκορ, με βάση την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε:

«Όπως είπα το κυριότερο για μας είναι να έχουμε μία καλή παρουσία, έτσι ώστε στους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος να κατεβούμε με καλή ψυχολογία και να κυνηγήσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Συμφωνώ μαζί σας ότι με το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν έχουμε πολλές βλέψεις για το κύπελλο. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για το αν ο Άρης μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία:

«Νομίζω ότι τον δεύτερο γύρο και ειδικά σε αυτούς τους αγώνες έχουμε δείξει μία καλύτερη εικόνα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε βάλει τις βάσεις. Και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Έχουμε αρχίσει να μαζεύουμε βαθμούς. Πήραμε βαθμό από μία ομάδα που πρωταγωνιστεί. Γενικά, η ομάδα είναι καλύτερα το τελευταίο διάστημα και νομίζω θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για τον πρόεδρο: «Ο πρόεδρος είναι πάντα κοντά στους ποδοσφαιριστές. Κάνει τα πάντα για την ομάδα και προσπαθεί να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών. Διότι, η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε μία ομάδα».

Για τον Νικόλα Μαρτίδη: «Είναι ένας νέος προπονητής, που έχει τους δικούς τρόπους. Τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Έδωσε μία φιλοσοφία στην ομάδα. Παίζουμε πολύ δυνατά και δύσκολα μπορεί πλέον κάποια ομάδα να μας κερδίσει. Και αυτό φαίνεται στους τελευταίους αγώνες».

Για τους νέους παίκτες: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι καλοί ποδοσφαιριστές. Άλλαξαν την ομάδα και γενικά είναι πετυχημένες οι τρεις μεταγραφές που έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα. Περιμένουμε την τέταρτη προσθήκη, που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει, διότι πρόκειται για καλή περίπτωση».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Άρης: Σε βαθιά κρίση

Πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο οι περσινοί πρωταθλητές – Τελικός το επερχόμενο ματς με την ΑΕΚ
 |  ΑΡΗΣ