ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ευκαιρία για κάτι θετικό με Απόλλωνα»

Ο πρόεδρος το πιστεύει...

Οι συγκυρίες επιτρέπουν στον Άρη να πετύχει θετικό αποτέλεσμα στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Δημοσθένους.

Αναλυτικά τι είπε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Τα χρήματα δεν βάζουν γκολ

Πάντα με σεβασμό προς τον αντίπαλο μας που είναι μια από τις μεγαλες ομάδες της Κύπρου, πιστεύω οτι με τις δεδομένες απουσίες του, την όλη αναταραχή που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό του τμήμα που θα έχει ως αποτέλεσμα ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας, ο κόσμος του, να μην δώσει μαζικά το παρών του στο Λεμεσιανό Ντέρμπι της Παρασκευής έχουμε μια καλή ευκαιρία να πετύχουμε κάτι θετικό απο αυτο το παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την νίκη, δουλεύουν συνέχεια με τον προπονητή γι αυτό και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Ας μην ξεχνάμε και το αποτέλεσμα του Α’  γύρου όπου φέραμε ισοπαλία.

Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας οι οποίοι στα τελευταία 4 παιχνίδια παρουσιάζουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο και εύχομαι τέλος του αγώνα να μας βρει με ακόμη 3 πόντους που τους έχουμε τόσο ανάγκη».

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
 Άρης: «Many, many, many, many». What?

Άρης: «Many, many, many, many». What?

Ο Σπιλέφσκι ηθελημένα ή όχι, εκμυστηρεύτηκε τον μεγάλο πόθο του που κόντεψε στη τελική να του στοιχίσει
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΡΗΣ
X
X