ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσπασε η γκίνια (pics)

Πραγματοποιώντας μια αρκετά καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης στο «Τάσος Μάρκου» και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση ήταν ελαφρώς καλύτερη του Άρη όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 4ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Φουρτάδο έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκοτ.

Στο 15’ ο Γκονζάλες βρέθηκε απέναντι από το Μάστρου όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Άρη. Στο 29’ ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Αντωνίου μέσα στην περιοχή όμως ο κ. Αναστασίου είπε «παίζετε». Στο 33’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα δυνατό σουτ του Κάλεζιτς το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό, με την ομάδα της Λεμεσού να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της. Στο 47’ ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο που δέχτηκε ο Γκονζάλες από τον Μπαρμπούδη μέσα στην περιοχή. Ο παθών εκτέλεσε το πέναλτι όμως νικήθηκε από το Μάστρου. Ο επιθετικός του Άρη εξιλεώθηκε στο 54ο λεπτό αφού κατάφερε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ με μια πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Μάρτινς.

Η Αναγέννηση μείωσε στο 78’ με ωραία κεφαλιά του Γιαννακού μετά εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρίου. Στο 83’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με μια εκτέλεση φάουλ του Σωτηρίου όμως ο Γκορ ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε με τις γροθιές. Το 1-2 έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 78’ Γιαννακού - 54’ Γκονζάλες, 57’ Μάρτινς

Αναγέννηση (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Φωτίου, Ντιαλό (81’ Ευθυμίου), Γιαννακού, Μπαρμπούδης (64’ Σωτηρίου), Βλασόπουλος, Μπριτζίτο, Κάλεζιτς (75’ Κολάνης), Γουέσλεμ, Ράτκοβιτς, Φουρτάδο.

Άρης (Φρεντερίκ Βάντερμπιστ): Γκοτ, Παχίπης, Μάρτινς, Μενέντες, Ράντου (89’ Ευσταθίου), Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου, Παναγή (84’ Μαρτσάκης), Ικάντε, Γκονζάλες (80’ Ονίλο).

Κίτρινες κάρτες: Μπαρμπούδης - Ικάντε, Γκονζάλες, Μάρτινς, Ράντου

Κόκκινες κάρτες: Ικάντε (88’)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση