ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αποχωρήσεις, ανανεώσεις, φιλικά

Μαζεμένες ανακοινώσεις από την Αναγέννηση Δερύνειας που αφορούν στο ξεκαθάρισμα του περσινού ρόστερ της αλλά και τα φιλικά της προετοιμασίας. Κολάνης και Κουλλούρης παραμένουν στην ομάδα, ενώ άλλοι οκτώ παίκτες αποχωρούν.

Οι ανακοινώσεις:

Ανανέωση με Κολάνη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει τη συμφωνία επέκταση της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Γεώργιο Κολάνη.

Ο έμπειρος μέσος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια εκ των οποίων τα 14 ως βασικός και συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της ανόδου.

Ευχόμαστε στο Κολάνη κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Ανανέωση με Κουλλούρη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με το ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κουλλούρη.

Ο Κουλλούρης την περίοδο που μας πέρασε αγωνίστηκε σε συνολικά 20 αγώνες (13 βασικός), πέτυχε 1 γκολ και συνέβαλε κι αυτός στην άνοδο της ομάδας στην Α'Κατηγορία.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα».

Οκτώ αποχωρήσεις

«To Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας ανακοινώνει την αποχώρηση 8 ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ομάδας μας ευχαριστώντας τους παράλληλα για την σημαντική συνεισφορά τους, στο να διεκπεραιώσει επιτυχώς το στόχο της στην αγωνιστική περίοδο 2015-2016, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο της ομάδας στην Α' Κατηγορία.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ (Ελεύθερος)

Ο Μαρτίνος αγωνίστηκε σε συνολικά 20 αγώνες εκ των οποίων οι 11 βασικός και πέτυχε 2 σημαντικά γκολ και μαζί με την εμπειρία του και τον χαρακτήρα του συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της ανόδου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΡΑΣΑΣ

O Κυριάκος αγωνίστηκε σε συνολικά 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και βοήθησε κι αυτός με την σειρά του στην επιτυχία της ανόδου. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται φέτος στην ομάδα μας, παρόλα αυτά ο Κρασάς αποτελεί γέννημα θρέμα της Αναγέννησης και ευελπιστούμε στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε.

ABDUL SAMED OPPONG (Ελεύθερος)

O Samed αγωνίστηκε σε 19 συνολικά παιχνίδια και πέτυχε 3 πολύτιμα γκολ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ (Λήξη δανεισμού από την ομάδα της ΕΝΠ)

Ο Αντώνης με 15 συνολικά συμμετοχές βοήθησε κι αυτός με την σειρά του την ομάδα μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΣΙΗΣ

Ο Μούσιης με 22 συμμετοχές και ένα γκολ συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία της ανόδου. Προτίμησε να συνεχίσει στην ομάδα της ΕΝΠ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΟΥΝΑ (Ελεύθερος)

Αγωνίστηκε ελάχιστα αλλά αξίχει να αναφέρουμε το όμορφο γκολ που πέτυχε στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ανόρθωση.

LOUIS AUGUSTIN MALANDJOU KONDJO (Ελεύθερος)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΥΚΑΡΚΟΥ (Ελεύθερος)»

Τα φιλικά

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ανακοινώνει τα φιλικά παιχνίδια που έχουν ήδη προγραμματισθεί στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

13 Ιουλίου με Ερμή Αραδίππου (Δερύνεια)
16 Ιουλίου με Νέα Σαλαμίνα (Δερύνεια)
23 Ιουλίου με ΑΕΖακακίου (Εκτός)
30 Ιουλίου με Δόξα (Δερύνεια)
03 Αυγούστου με ΑΕΖ ή ΕΝΠ
6 Αυγούστου με Εθνικό Άχνας (Εκτός)
10 Αυγούστου
13 Αυγούστου με ΑΕΛ Λεμεσού (Εκτός)

Για οποιεσδήποτε αλλαγές στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων και για την ώρα έναρξης των αγώνων θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση