ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ακρίτας Χλώρακας: Σαράντα μέρες χωρίς γήπεδο!

Με ανακοίνωση της ομάδας γίνεται έκκληση στους αρμοδίους αφού η ομάδα έμεινε χωρίς γήπεδο!

Ο Ακρίτας Χλώρακας με ανακοίνωση του, κάνει έκκληση στους αρμοδίους να βρεθεί λύση, αφού η ομάδα είναι χωρίς γήπεδο εδώ και σαράντα μέρες λόγω επανασποράς στο κοινοτικό γήπεδο Χλώρακας. Ενημερώνει πως για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει το Σάββατο δεν έχει βρεθεί γήπεδο στην Πάφο λόγω του ότι όλα τα γήπεδα, έχουν νοικιαστεί σε Ρωσικές ομάδες.

Αναλυτικά:

"Εδώ και 40 μέρες η ομάδας μας εξακολουθεί να είναι χωρίς γήπεδο μετά την επανασπορά που έγινε στο κοινοτικό γήπεδο ΧΛΩΡΑΚΑΣ.

Σήμερα η ομάδα δεν έκανε καθόλου προπόνηση αφού πλέον όλα τα γήπεδα έχουν κατακλυστεί και έχουν ενοικιαστεί σε Ρωσικες ομάδες.

Είναι πρωτάκουστο γήπεδο μετά από επανασπορα να μην μπορεί να παραδοθεί με την πάροδο τόσου χρονικού περιθωρίου.

Η ομάδα μας ήδη αγωνίστηκε σε 2 εντός έδρας αγώνες στα Κουκλια και στο ΠΑΦΙΑΚΟ με πολύ βαρύ κόστος ενώ η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι και το ερχόμενο Σάββατο το γήπεδο μας δεν μας παραχωρείτε.

Σε μια τέτοια εξέλιξη με δεδομένου ότι κανένας στην Πάφο δεν μας δίνει γήπεδο λόγου των Ρωσσων η ομάδας μας κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία. Μέχρι το Σάββατο παίζει το μέλλον του ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΤΗΣ ΠΆΦΟΥ. Κύριοι λυπηθειτε μας. Μόνο αυτό."

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X