ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ακρίτας: «Θα απέχουμε από προπονήσεις, μέχρι και από επίσημο αγώνα»!

Δύσκολα περνάει η ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας, ο οποίος παραμένει χωρίς γήπεδο ενώ οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι για πάνω από 2 μήνες!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλώρακας με την οποία, γνωστοποιούν την απόφαση τους να απέχουν από τις προπονήσεις λόγων των σοβαρών οικονομικών δυσκολίων που αντιμετωπίζουν, αφού είναι απλήρωτοι πέραν των 2 μηνών, ενώ η ομάδα παραμένει χωρίς γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως δέκτες όλους όσους εμπλέκονται, ενδιαφέρονται και αγαπούν το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι ποδοσφαιριστές στις μικρές κατηγορίες του κυπριακού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα επιβίωσης. Στη δίκη μας περίπτωση εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλωράκας νιώθουμε ότι έχουμε εξευτελιστική αντιμετώπιση από τους αρμόδιους φορείς τόσο της κοινότητας όσο και της διοίκησης του σωματείου που απαρτίζεται από 2 άτομα. Εδώ και ένα μήνα ο κόμπος έφτασε στο χτένι αφού οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πληρωθεί 2 και 3 μήνες, ακόμη περιμένουν να πληρωθούν από παλιές οφειλές τους και συμφωνίες της παλιάς διοίκησης που παραιτήθηκε μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το κυριότερο από όλα όπως γνωρίζετε είναι η ασφάλεια και υγεία μας που δεν παρέχεται ούτε καν αυτό με αποτέλεσμα οι ίδιοι ποδοσφαιριστές να πληρώνουν γιατρούς και φυσιοθεραπευτές για την αποκατάσταση τους. Και σας ρωτάμε ξέρετε κύριοι πόσες θυσίες και πόσες προσωπικές στιγμές μας σπαταλάτε με τις ψεύτικες υποσχέσεις και δεσμεύσεις σας που το ποδόσφαιρο για κάποιους από εμάς είναι το ψωμί που τρώμε αφού είναι η μόνη δουλειά που κάνουμε; Σίγουρα όχι δεν σας ενδιαφέρει με τις πράξεις σας αφού σήμερα πήγαμε προπόνηση σας επαγγελματίες και είδαμε στο γήπεδο μας ξένες ομάδες από Ρωσία και μας είπατε δεν θα έχετε γήπεδο μέχρι 24/2 . Μετά από αυτή τη απαράδεκτη συμπεριφορά που περισσότερο είναι θέμα σεβασμού και αξιοπρέπειας πήραμε την απόφαση να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδας. Αν χρειαστεί θα απέχουμε και από επίσημο αγώνα της ομάδας, μέχρι να υπάρξει μια ουσιαστική ανταπόκριση με πράξεις και όχι με λόγια όπως μας έχετε συνηθίσει.

Η ομάδα βρίσκεται μέσα στους στόχους της που είναι η άνοδος παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και αυτό οφείλεται στο φιλότιμο των ποδοσφαιριστών και στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X