ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να παλέψουμε στα μπαράζ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΖ ο Δημήτρης Δημητρίου, καθώς όπως είπε οι παίκτες του τα έδωσαν όλα κι ας δέχθηκαν τη ψυχρολουσία στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Θεωρώ πως ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν φέτος. Παίχθηκε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα στους δικούς μου που κάτω από την πίεση του βαθμολογικού πίνακα έκαναν αυτή την προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα και βγήκε, παίξαμε πιο επιθετικά. Οι ευκαιρίες με Ντι Φράνκο και Πιτταρά έκριναν τον αγώνα. Είναι κρίμα να παίζουν σε άδειες κερκίδες οι παίκτες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς και να παλέψουμε στα μπαράζ για την παραμονή».

Για τις αλλαγές που έγιναν: «Έχουμε ένα ρόστερ με 25 εξαίρετους ποδοσφαιριστές. Με τις απουσίες που είχαμε κρίναμε πως έπρεπε να πάρουν χρόνο και άλλοι παίκτες. Τους δώσαμε ευκαιρία και φώναξαν παρών. Παράδειγμα ο νεαρός ο Σοφρωνίου που οι άλλοι δυο τερματοφύλακες που δεν έπαιξαν τον στήριξαν ψυχολογικά».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση