ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάρα, ένταση, χαμός!

Φοβερά πράγματα στο Παφιακό με την Καρμιώτισσα να ισοφαρίζει σε 3-3 την ΑΕΖ στις καθυστερήσεις μετά από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι γεμάτο ανατροπές.

Ένα γκολ νωρίς πάντα μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε ένα αγώνα και αυτό έγινε στο Παφιακό, με τον Σάσι να σκοράρει μόλις στο 9’ για την ΑΕΖ και στη συνέχεια να βλέπουμε ματσάρα. Το γκολ ήρθε με κοντρόλ και σουτ στη γωνιά του Σάσι που έκανε και τις δυο ομάδες να ανοιχτούν και να φτιάξουν αρκετές φάσεις.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να απαντήσει αμέσως στο γκολ που δέχθηκε και μέτρησε τρεις καλές φάσεις σχεδόν συνεχόμενες, αλλά στις πρώτες δυο ο Σοφρωνίου κράτησε την ΑΕΖ με τις αποκρούσεις στις προσπάθειες των Πόλιανετς και Βαττή, ενώ ο πρώτος είχε και μια κεφαλιά που έφυγε άουτ. Όταν κόπασε η… βροχή, η ΑΕΖ ισορρόπησε πάλι και έδειχνε να είναι λίγο καλύτερη στο παιχνίδι με τον Ντραγκόγεβιτς να κάνει κάποιες καλές επεμβάσεις όμως ο Σταύρου άλλαξε και πάλι τη ροή του αγώνα. Στο 28’ με υπέροχο τελείωμα με βολέ ισοφάρισε και γύρισε την ψυχολογία υπέρ της ομάδας του. Γεγονός που μεταφράστηκε σε ένα ακόμα γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Λοκόμπε από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Ταραλίδη, να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος η Καρμιώτισσα προσπάθησε να ηρεμήσει λίγο το ρυθμό και το κατάφερε, έχοντας και μια καλή ευκαιρία σε εκτέλεση φάουλ του Βαττή στο 49’. Η ΑΕΖ ήθελε να βγει στην επίθεση και ένα δίλεπτο που γυρόφερνε στην περιοχή της Καρμιώτισσας απέδωσε καρπούς. Αρχικά ακυρώθηκε γκολ στο 58’ του Σάσι που ήταν οφσάιντ, αλλά στο 60’ κέρδισαν πέναλτι με τον Ντι Φράνκο. Ο Αουρέλιο το έκανε γκολ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη και να χάνουν το ρυθμό τους. Η ΑΕΖ πήγε να το εκμεταλλευτεί και στο 70’ ο Βιγιαφάνες είχε καλή φάση σε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντραγκόγεβιτς.

Η φάση που σημάδεψε το ματς ήρθε στο 80’ με το πέναλτι που κέρδισε ο Πάγκαλος μόλις μπήκε στο παιχνίδι από τον Ντραγκόγεβιτς με την υπόδειξη να είναι πολύ αυστηρή και τον Λιάσο Λουκά να εκρήγνυται και να αποβάλλεται από τις διαμαρτυρίες. Ο Πάγκαλος όμως ευστόχησε στην εκτέλεση και έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η Καρμιώτισσα βγήκε μπροστά και πάλεψε για την ισοφάριση, όμως η ΑΕΖ είχε κλασσικές φάσεις με Πιτταρά και Ντι Φράνκο να το τελειώσει. Δεν το έκανε και στο 93’ ο Αρότσα τους πρόλαβε όλους και ισοφάρισε μέσα σε απίστευτη ένταση. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Καρμιώτισσα είχε και τεράστια φάση για να το γυρίσει το παιχνίδι αλλά ο Κύπρου από το μισό μέτρο αστόχησε.

ΑΕΖ (Δημητρίου): Σοφρωνίου, Κατσής, Στυλιανού(73’ Σακελαρίου), Οζίας, Μαμμίδης, Αουρέλιο, Φελισιέν, Σάσι, Ντε Φράνκο, Βιγιαφάνες(79’ Πάγκαλος), Σεμέδο(68’ Πιτταράς)

Καρμιώτισσα(Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Ταραλίδης, Βαττής(73’ Πάντος), Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Σάλιακας, Όρντος

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση