ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

(Χ)ωρίς νικητή

Σε ένα αγώνα όπου κόπηκαν μόλις 13(!) εισιτήρια η ΑΕΖ και η Αναγέννηση εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο Παφιακό. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Χαμένη από αυτή την εξέλιξη είναι και η ΑΕΖ αφού με το τέλος της αγωνιστικής πιθανότατα να βρεθεί στην επικίνδυνη ζώνη.

Με διάθεση και λίγες φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ νωθρά αφού οι δύο ομάδες δεν έβρισκαν τους διαδρόμους να απειλήσουν ωστόσο η διάθεση τους να πάρουν την νίκη ήταν εμφανείς. Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 21’ λεπτό όταν ο Βέσλεμ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και γύρισε κάνοντας το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Ταουντούλ. Έπειτα η επόμενη φάση ήταν και πάλι για την Αναγέννηση στο 27’ όταν ο Αναστασίου έβγαλε μπαλιά από πίσω στον Χριστοδούλου που ήταν μόνος αλλά ο νεαρός δεν έκανε καλό κοντρόλ. Η τελευταία φάση για την Αναγέννηση ήταν στο 29’ όταν ο Μπριτζίτο με καλό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Η τελευταία φάση αλλά και η καλύτερη για το πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 39’ όταν ο Κρίστης Ανδρέου μέσα από την περιοχή έπιασε δυνατή κεφαλιά με τον Μάστρου να αποκρούει εντυπωσιακά. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο άγονο 0-0 για το πρώτο ημίχρονο.

Η αποβολή και τα γκολ

Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό ήταν παρόμοιο με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση και να φτιάχνουν φάσεις. Στο 54’ ο Ραφαήλ Αναστασίου δέχθηκε μια πολύ αυστηρή κίτρινη κάρτα η οποία ήταν και η δεύτερη του και αποβλήθηκε. Η κόκκινη κάρτα έδειξε να αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού αφού στην εκτέλεση του κερδισμένου φάουλ ο Ντι Φράνκο άνοιξε το σκορ στο 56’ με πλασέ μέσα στην περιοχή. Ακολούθως η ΑΕΖ συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 59’ ο Ντι Φράνκο ανάγκασε τον Μάστρου σε μια εξαιρετική επέμβαση για να κρατήσει το 1-0. Στο 62’ η Αναγέννηση σε μια πολύ καλή επίθεση έκανε το 1-1 όταν ο Φουρτάδο δέχθηκε μπαλιά από πίσω και πήδησε πιο ψηλά από τον Ταουντούλ που βρισκόταν σε έξοδο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να γίνει το 1-1 για την ομάδα του. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά και την πίεση της ΑΕΖ. Αυτός είναι ο δεύτερος βαθμός για την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα που είναι μάλλον η χαμένη του αγώνα.

 

Οι εντεκάδες:

ΑΕΖ: Ταουντούλ, Τσιμόντζι, Σάσι, Αουρέλιο, Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Μαμμίδης (86' Βιγιαφάνε), Φελισιέν, Ανδρέου (83' Πιτταράς), Ντι Φράνκο (75' Σεμέδο).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Φωτίου, Σωτηρίου, Γιαννακού, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Αναστασίου, Χριστοδούλου (84' Κολάνης), Μπριτζίτο (90' Νατσιόπουλος), Γουέσλεμ, Φουρτάδο (69' Ράτκοβιτς).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση