ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δε κρατάμε κανένα με το ζόρι»

Σημαντικές δηλώσεις από το γενικό γραμματέα της ΑΕΖ  Χρίστο Χρίστου έγιναν στο ραδιόφωνο του «Άστρα 92,8» σε σχέση με τις εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα και την αποχώρηση του προπονητή Νικόλα Μαρτίδη. Όπως είπε, η ομάδα θα προχωρήσει με στόχο την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αποχωρήσεις που προέκυψαν: «Με πήρε τηλέφωνο ο Νικόλας Μαρτίδης και μου είπε πως θέλει να αποχωρήσει κι αυτός. Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που φεύγει. Αλλά δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Είναι σεβαστή η απόφασή του. Εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο: να παλέψουμε να μείνουμε στην κατηγορία με όποια όπλα έχουμε. Στόχος είναι να μην έρθει άλλος κόκκινος φάκελος, που δε θα έρθει».

Για το πώς προχωρά η ΑΕΖ: «Η ΑΕΖ έχει 60 χρόνια ζωής. Σίγουρα ο κ. Άριστος συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Θα δείξει το μέλλον αν θα στοιχήσει. Δε θα τα βάλουμε κάτω, θα παλέψουμε για να μείνουνε».

Για αντικαταστάτη του Μαρτίδη: «Θα μιλήσουμε με τον Αλέξη το Γαρπόζη και αν είναι δεκτός θα μείνει ως υπηρεσιακός. Δικαιούται να μείνει για τέσσερις αγωνιστικές μέχρι να δούμε τι θα κάνουμε».

Για τυχόν αποχωρήσεις παικτών: «Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες. Όταν πληρώνεσαι πρέπει να παίζεις. Οι παίκτες έχουν συμβόλαια αλλά όποιος θέλει να φύγει, η πόρτα μας είναι ανοικτή. Αλλά υπάρχουν συμβόλαια και πρέπει να τα τηρήσουν. Κανένας δεν έχει εκφράσει πρόθεση να φύγει».

Για το πώς το πήρε ο κόσμος: «Δεν μιλώ με πολλή κόσμο του ποδοσφαίρου λόγω της δουλειάς μου όμως πολλοί είναι απογοητευμένοι με τα όσα συμβαίνουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε κανονικά. Αν δούμε κάτι ύποπτο θα το αναφέρουμε στην αστυνομία, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι».

Για τη συνέχεια της ομάδας: «Σήμερα η ομάδα θα πάει με τον κ. Γαρπόζη. Θα συνεχίσουμε με στόχο το βαθμολογικό κέρδος κόντρα στον Ερμή».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X