ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η ΑΕΖ έχει ήθος»

Καμιά σχέση με τους φακέλους που έρχονται και τις υπόνοιες για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα δεν έχει η ΑΕΖ, όπως τόνισε ο υπεύθυνος της ομάδας Δημήτρης Δημητρίου στο ραδιόφωνο του «Super ΣΠΟΡ ΦΜ».

Ζήτησε δε να λάμψει η αλήθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φάκελο: «Έχουμε ενημερωθεί. Η 60χρονη πορεία της ΑΕΖ και η ιστορία της δηλώνει πως εμείς απέχουμε από τέτοιες ενέργειες. Το ήθος που εκπέμπει, η τιμιότητα και όσα δείχναμε τα προηγούμενα χρόνια αποδεικνύουν πως η επίσημη ΑΕΖ δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που ήρθαν από την UEFA. Δεν έχουμε σχέση με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Είμαστε το καμάρι των Δυτικών προαστίων της Λεμεσού. Ποτέ μου δεν έχω παίξει στοιχήματα και ούτε τα ξέρω αυτά. Αντιπροσωπεύοντας την ΑΕΖ θα έλεγα πως δεν έχουμε καμιά εμπλοκή».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, εμείς καλούμε τον αθλητικό δικαστή να εξιχνιάσει την υπόθεση και οι εμπλεκόμενοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Για το αν αμαυρώνει την εικόνα του σωματείου: «Εμείς ήρθαμε στην πρώτη κατηγορία να αντιπροσωπεύσουμε την κοινότητα και την πόλη μας και όσα γίνονται αμαυρώνουν την εικόνα του σωματείου. Έχουμε ιστορία σαν σωματείο και μας στηρίζουν γνωστές οικογένειες. Ο σύλλογος έχει περάσει μεγάλες στιγμές με μεγάλες χοροσπερίδες και μεγάλες φιέστες. Όλο αυτό είναι αντίθετο με αυτό που θέλουμε να στείλουμε στην πρώτη κατηγορία».

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση