ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Για την αποτίναξη του ζυγού της Β’ Κατηγορίας»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να ταξιδέψει στο Παφιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Αυτό το Σάββατο, κλείνουμε αισίως την πόρτα της Β΄ Κατηγορίας και αισθανόμαστε ήσυχοι, αλλά προπάντων περήφανοι ότι κάναμε το καθήκον μας έναντι της ιστορίας του Ολυμπιακού. Αυτό το Σάββατο στο Παφιακό κάνουμε μια πρόβα τζενεράλε με την ομάδα της Πάφου FC, που την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα βρίσκεται και αυτή μαζί μας στην Α΄ Κατηγορία. Αυτή η αγωνιστική προσφέρεται για να χαρούμε όλοι ποδόσφαιρο, μακριά από το τετραετές άγχος που ζήσαμε αγωνιώντας για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας. Αυτή την τελευταία, αγωνιστική ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αφήνει τη Β΄ Κατηγορία και ως ομάδα Α΄ Κατηγορίας πλέον θα αναμένει την έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, εκεί που γνώρισε τη δόξα.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε τον Ολυμπιακό μόνο. Θα είμαστε εκεί δίπλα του στο τελευταίο πανηγύρι της ομάδας μας στη Β΄ Κατηγορία. Το Σάββατο στο Παφιακό, όλοι μας κλείνουμε το ραντεβού που θα βρεθούμε τον Αύγουστο στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. Στην τελευταία αυτή σελίδα πρέπει να βάλουμε όλοι την υπογραφή μας στέλλοντας το μήνυμα ότι για μας, πάνω από όλα, ήταν και παραμένει ο Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως σημασίας του κάθε παιγνιδιού.
Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή των τελευταίων δύο χρόνων θα πρέπει να πούμε ότι ο αγώνας για επιβίωση κερδήθηκε με την πίστη και τη θέληση όλων μας. Όλοι μας γνωρίζουμε πώς πέρσι χάσαμε την άνοδο που δικαιούμαστε. Μιλήσαμε για ποδοσφαιρικές πυγολαμπίδες που πίστεψαν ότι θα σκιάσουν την λαμπρή ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός όμως ανατέλλει και πάλιν ως ήλιος λαμπρός και προχωρά μπροστά.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Από την επόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του θα κοσμήσουν την Α΄ Κατηγορία. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα στοιχεία μιας ολοκληρωμένης ομάδας. Για παράδειγμα, ομάδα χωρίς οπαδούς, δεν είναι ομάδα. Είναι ένα προσωποπαγές καθεστώς, το οποίο φυσιολογικά, δεν μπορεί αντέξει οικονομικά και θα σβήσει στο πέρασμα του χρόνου. Χαιρόμαστε επειδή και οι άλλες δυο ομάδες, Αλκή και Πάφος, που ανεβαίνουν μαζί μας συμπεριλαμβάνονται στις ομάδες με κόσμο και το ίδιο πιστεύουμε ότι θα χαίρεται και η ΚΟΠ.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Την ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας που το Ελληνικό Έθνος γιορτάζει την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, της 25η Μαρτίου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας θα γράψει τον επίλογο της αποτίναξης του ζυγού της Β΄ Κατηγορίας και απελευθερωμένος ετοιμάζεται να συνεχίσει να γράφει τη δική του δοξασμένη Ιστορία στην Α Κατηγορία.

Φίλοι του Ολυμπιακού
Παραμείνετε πιστοί στα ιδεώδη της ομάδας μας και κρατήστε τα σαν φυλακτό για να σας θυμίζουν την ταυτότητά σας. Γαλουχήστε τα παιδιά σας με αυτά τα ιδεώδη και θωρακίστε τα ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία της σειρήνες του ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Αφήστε τα στις ακαδημίες μας που αποδειγμένα αναδεικνύουν μεγάλα ταλέντα και αστέρια του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ραντεβού στο Παφιακό για το θερμό χειροκρότημα στην ομάδας μας.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση