ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ραντεβού με την ιστορία»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την ΕΝΑΔ στην Πόλη Χρυσοχούς.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού:

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Η ώρα της λύτρωσης του αγαπημένου μας  Ολυμπιακού πλησιάζει. Δυο  τελικοί απέμειναν από τη μαθηματική μας άνοδο στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας και τρεις πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.  

Αυτό το Σάββατο οργανώνουμε την εκστρατεία μας στην Πόλη Χρυσοχούς για να αντιμετωπίσουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η τοπική ΕΝΑΔ αγωνίζεται για να σωθεί από τον υποβιβασμό και κανείς δεν δικαιούται να αισθάνεται σίγουρος. Για άλλη μια φορά οφείλουμε ως ομάδα να συμπεριφερθούμε ώριμα και να προχωρήσουμε συλλογικά, ομάδα διοίκηση και οπαδοί. Αυτή η μάχη  πρέπει να κερδηθεί για να μπορούμε να επιστρέψουμε με πανηγυρισμούς στη Λευκωσία, αφού μόνο με αυτοκτονία θα μπορούμε να χάσουμε πλέον την άνοδο.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Ας κάνουμε όλοι μαζί πράξη το σύνθημα «δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ» και το «ποτέ» σημαίνει ποτέ. Το ποτέ σημαίνει ότι θα δώσουμε στο στάδιο της ΕΝΑΔ ακόμη ένα ραντεβού για τη νίκη. Ας προετοιμαστούμε από τώρα, ώστε να βρεθούμε συνεπείς στο ραντεβού με την Ιστορία. Ήδη παρατηρείται μια καλή κινητοποίηση και πιστεύουμε ότι στην Πόλη το Σάββατο θα βρεθούν 200 περίπου οπαδοί μας.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα μας στάθηκε όρθια απέναντι στη Δόξα  στον αγώνα κυπέλλου και μας έκανε περήφανους παρά τον αποκλεισμό,  πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά την ανωτερότητά της. Τη ίδια περηφάνια αναμένουμε να ζήσουμε και το Σάββατο στην Πόλη. Για μια ακόμη φορά κλείνουμε τα αυτιά μας σε ψιθύρους και σενάρια που στόχο έχουν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας εγκλωβίσουν σε περιπέτειες. Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε κόκκινοι ούτε άλλοι μονόχρωμοι φάκελοι. Εμείς,  αυτό το Σάββατο πάμε στην Πόλη για φέρουμε στη Λευκωσία τον κρυστάλλινο Μαυροπράσινο Φάκελο  της επιστροφής του Ολυμπιακού στην Α΄ Κατηγορία.

Φίλοι του Ολυμπιακού,
Όλοι οι κόποι και οι μόχθοι της φετινής χρονιάς παίζονται στην Πόλη Χρυσοχούς. Στην Πόλη καταθέτουμε ψυχή και από την Πόλη θέλουμε να ξεκινήσει το Ολυμπιακό καραβάνι για το πανηγύρι της επιστροφής. Πάμε στην Πόλη να αναστήσουμε τον Μαυροπράσινο Μαρμαρωμένο Βασιλιά του ποδοσφαιρικού θρύλου για να μας οδηγήσει ξανά σε νέες μέρες δόξας.

Κώστας Σεραφείμ
Πρόεδρος

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση