ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέφυγε περισσότερο η Ξυλοτύμπου

Μετά από 17 αγωνιστικές δράσης ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξυλοτύμπου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και μεγάλωσε τις αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν.

Η Ξυλοτύμπου νίκησε εκτός έδρας την Πέγεια με 2-1 από τέρματα που πέτυχαν οι Λοϊζος Μιχαήλ (44'0 και Παντελής Ταύρου (45').

Ο απολογισμός της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας ανέβασε λοιπόν τη διαφορά στους δέκα βαθμούς μετά τη νέα ισοπαλίαμε του Χαλκάνορα.
 
Το συγκρότημα του Κώστα Λοϊζου παραμένει αήττητο εδώ και δώδεκα αγωνιστικές και το +10 ήρθε μέσα από μια εντυπωσιακή πορεία με συγκομοιδή 31 βαθμών στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές.
 
Ο Χαλκάνορας απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή μετά το εκτός έδρας 2-2 με την Ολυμπιάδα Λυμπιών.
 
Ο Διγενής Ορόκλινης επέστρεψε στις νίκες (3-0 την Ελπίδα Ξυλοφάγου) και έπιασε τον Χαλκάνορα στους 32 βαθμούς.

Στην κάτω ζώνη η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη και έφτασε στους δεκαεπτά βαθμούς.
 
Η Ξυλοτύμπου στη διαδρομή των 17 αγωνιστικών πέτυχε τις περισσότερες νίκες (13), ενώ τις λιγότερες νίκες (3) πανηγύρισαν Λειβαδιακός / Σαλαμίνα και ΑΕΝ.
 
Την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 13 τέρματα διαθέτει η Ξυλοτύμπου, ενώ τα περισσότερα τέρματα (37) δέχτηκε η ουραγός ΑΕΝ.
 
Την καλύτερη επιθετική γραμμή (32) διαθέτουν Διγενής Ορόκλινης, Χαλκάνορας και Ξυλοτύμπου, ενώ τα λιγότερα τέρματα (13) πέτυχε η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.
 
Τις περισσότερες ισοπαλίες (5) έφεραν Διγενής Ορόκλινης, Εθνικός Λατσιών, Διγενής Μόρφου, Ηρακλής Γερολάκκου και ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και τις λιγότερες (2) η ΑΕΝ.
 
Τις λιγότερες ήττες (1) δέχτηκε η πρωτοπόρος Ξυλοτύμπου και τις περισσότερες (12) η ΑΕΝ.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X