ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κουλούρια στο ντέρμπι(pics)

Κάθε αρχή και δύσκολη και τέτοια ήταν η πρώτη εμφάνιση των πρωτοπόρων της δεύτερης κατηγορίας Αλκής και Πάφου, που τα βρήκαν μπαστούνια απέναντι σε Εθνικό Άσσιας και Ομόνοια Αραδίππου.

Τελικά αμφότερες κατάφεραν να κερδίσουν με το στενό 1-0 και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς την πρώτη κατηγορία. Η Αλκή με πέναλτι του Παπαθανασίου στο 27’ και η Πάφος με τον Χαραλάμπους στο 61’. Στους 41 βαθμούς η Αλκή πάντα πρώτη, με 34 σταθερά δεύτερη η Πάφος.

Στο ντέρμπι της ημέρας η Ένωση με τον Οθέλλο έμειναν στο 0-0, με την Ένωση να έχει σουτ στο δοκάρι με τον Τσίτα όμως η μεγάλη φάση ήρθε για τον Οθέλλο στο 88’ με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ατόρνο αλλά ο Βαλβέρδ κράτησε το βαθμό για τους «Βυσσινί». Βαθμός βέβαια που δεν ικανοποιεί καθόλου τον κόσμο της ομάδας που αποδοκίμασε με τη λήξη του αγώνα.

Ματσάρα στην Παρεκκλησιά, με τον Μάρκο Μιχαήλ να κάνει χατ τρικ για λογαριασμό του ΑΣΙΛ όμως τελικά έμειναν στο 3-3 με την τοπική Ένωση. Με 2-0 και 3-1 προηγήθηκαν οι Λυσιώτες, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Μεγάλη νίκη για τον Ακρίτα, που σκόρπισε με 3-0 την ΠΑΕΕΚ και την προσπέρασε στη βαθμολογία μπαίνοντας στη δεκάδα. Λουκαΐδης, Αγιβί και Σιέλης τα γκολ των νικητών.

Τέλος το ΘΟΙ πήρε διπλό στην έδρα της ΕΝΑΔ με 2-1 και ανέβηκε στην όγδοη θέση.

Την Κυριακή(8/1) ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Αγ. Νάπα.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση