ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι 7 αήττητοι

24sports team

info@24sports.com.cy

Επτά ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ διατηρούνται αήττητες στη μέχρι τώρα διαδρομή των Πρωταθλημάτων που συμμετέχουν.

Πέντε ομάδες προέρχονται από τα Πρωταθλήματα Παίδων, η Αλκή από τη Β' Κατηγορία και ο Απόλλωνας από το Πρωτάθλημα Γυανικών.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τις αήττητες ομάδες:

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-13 ΑΕΛ μετρά δεκαεπτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει την παραμικρή απώλεια σε τόσο μεγάλο αριθμό αγώνων.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-15 αήττητο παραμένει το ΑΠΟΕΛ που σε 17 αγώνες πανηγύρισε 16 νίκες και έφερε 1 ισοπαλία.

*Στο Παγκύπριο Προαιρετικό Πρωτάθλημα Παίδων U-16 ο Εθνικός Λατσιών (1) σε έντεκα αγωνιστικές πανηγύρισε δέκα νίκες και έφερε μια ισοπαλία.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-18 Α' Κατηγορίας το ΑΠΟΕΛ μετά από δεκατρείς αγωνιστικές πανηγύρισε δέκα νίκες και έφερε τρεις ισοπαλίες.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U-17 Futsal η Ομόνοια - Αραράτ δε οκτώ αγώνες μετρά ισάριθμες νίκες.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών μετά από έξι αγωνιστικές η ομάδα Apollon Ladies διατηρείται αήττητη και μετρά μόνο νίκες.

*Στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας η πρωτοπόρος Αλκή Ορόκλινη παραμένει αήττητη μετά από 14 αγωνιστικές δράσης. Πανηγύρισε δώδεκα νίκες και έφερε δύο ισοπαλίες.


Πηγή: Ιστοσελίδα ΚΟΠ

 

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση