Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας για την Ένωση και μάλιστα από αυτές που χτίζουν χαρακτήρα, αφού χρειάστηκε ανατροπή για να κερδίσει τον Οθέλλο με 3-1 χάρις σε γκολ στα τελευταία λεπτά από τον Θεόδωρο Ιωσηφίδη. Ο Οθέλλος προηγήθηκε με τον Ατόρνο, είχε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στον Βαλβέρδ όμως στο τέλος δεν πήρε τίποτα. Ο Κουμής ισοφάρισε για τους «Βυσσινί» και ήρθε να καθαρίσει το ματς ο Ιωσηφίδης στο τέλος που μπήκε στο 82’ κι έβαλε τα πρώτα του γκολ στη χρονιά μέσα σε εφτά λεπτά! Στους τέσσερις βαθμούς η Ένωση, στο μηδέν ακόμα ο Οθέλλος του Μαντούκα.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η Αλκή Ορόκλινη, που κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Άσσιας και ζευγάρωσε τις νίκες της. Παπαθανασίου, δυο γκολ σε δυο αγώνες, και Ντουβεντρό τα γκολ των νικητών.
Μαζί της στους έξι βαθμούς και η Πάφος, που κέρδισε 1-0 την Ομόνοια στην Αραδίππου. Το γκολ ήρθε από τον Δημοσθένους στο 49’.
Δεύτερη έξοδος στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, δεύτερη ισοπαλία για τον Ολυμπιακό με το 0-0 απέναντι στην Αγία Νάπα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγάλες φάσεις, όμως γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν και έχουν τέσσερις βαθμούς έναντι δυο του Ολυμπιακού.
Ο Μάρκος Μιχαήλ είναι ζεστός στο ξεκίνημα της σεζόν και οδήγησε τον ΑΣΙΛ σε δεύτερη σερί νίκη με 2-0 επί της Παρεκκλησιάς. Έβαλε και τα δυο γκολ της ομάδας του για να φτάσει τα τρία μέχρι τώρα.
Τέλος στο γκραν γκινιόλ ματς της ημέρας, ο Ακρίτας ανέτρεψε την… ανατροπή που υπέστη από την ΠΑΕΕΚ για να κερδίσει με 3-2 στο «Κερύνεια-Επιστροφή». Δυο γκολ ο Αντιόλο και ένα ο Νεοφύτου για τους νικητές, Τσίτας και Καπαρτής αυτά της ΠΑΕΕΚ.
Η εικόνα της δεύτερης αγωνιστικής
Παρασκευή 23/9
ΘΟΪ-ΕΝΑΔ 0-0
Σάββατο 24/9
Αγία Νάπα-Ολυμπιακός 0-0
Οθέλλος-ΕΝΠ 1-3 (28’ Ατόρνο / 42’ Κουμής, 85’, 89’ Ιωσηφίδης)
Ομόνοια Αρ. – Πάφος 0-1 (49’ Δημοσθένους)
ΑΣΙΛ-Παρεκκλησιά 2-0 (37’, 48’Μιχαήλ)
ΠΑΕΕΚ-Ακρίτας 2-3 (3’ Τσίτας, 25’ Καπαρτής / 2’, 77’ Αντιόλο, 80’ Νεοφύτου )
Εθνικός Α. – Αλκή 0-2 (18’ Παπαθανασίου, 90+1’ Ντουβεντρό)




























