ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ύποπτο τουρνουά ακαδημιών στην Κερύνεια

Αναφορά για παρουσία σκάουτερ ΠΑΟΚ, Άρη και Ξάνθης

Νεώτερη ενημέρωση (10:00): Σε επικοινωνία που είχαμε με άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Τουρκοκυπριακή πλευρά, (άτομα που εμπλέκονται στην ούτω καλούμενη ομοσπονδία ποδοσφαίρου αλλά και αθλητικούς συντάκτες), μας λέχθηκε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα. Στο παρελθόν μάλιστα έχουν γίνει τέτοια τουρνουά, αλλά όπως μας λέχθηκε, ο σκοπός της διοργάνωσης αυτών των γεγονότων δεν είναι βασικά αθλητικός, αλλά αποτελεί τρόπο διαφυγής Αφρικανών από τις χώρες τους, είτε λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί, είτε γιατί αναζητούν καλύτερη ζωή. Όπως μας λέχθηκε, δεν χορηγείται έγκριση από τις «αρχές» για τέτοια τουρνουά.

Τι γράψαμε πριν

Προκαλούνται αρκετές απορίες για όλα όσα αναφέρονται και κυρίως το αν είναι ποτέ δυνατό σκάουτερ ή υπεύθυνοι ελλαδικών ομάδων να προχωρήσουν σε τέτοια διαδικασία

Ένα ζήτημα που αξίζει να επιληφθούν οι αρμόδιοι προκύπτει μέσα από όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα africanfootballtournament, καθώς γίνεται αναφορά σε τουρνουά ακαδημιών που θα λάβει χώρα στην Κερύνεια με έναρξη στις 10/12!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το τουρνουά, θα συμμετάσχουν αρκετές γνωστές ακαδημίες χωρών της Αφρικής όπως Γκάνα, Καμερούν, Νιγηρία, Ακτή Ελεφαντοστού κ.α., ενώ στις αναφορές που γίνονται καταγράφεται η παρουσία σκάουτερ ελλαδικών συλλόγων και συγκεκριμένα Άρη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Να αναφέρουμε πως δεν ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην κατεχόμενη πόλη μας, αλλά το μετέφεραν εκεί αιφνιδίως για να μπορούν, όπως αναφέρουν, να ελέγξουν ποιος θα συμμετάσχει. Συγκεκριμένα οι ομάδες θα ταξιδεύουν για Κωνσταντινούπολη, ακολούθως θα τους παραλαμβάνουν για νέο ταξίδι προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και από εκεί θα μεταφέρονται στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά.

Προκαλούνται αρκετές απορίες για όλα όσα αναφέρονται και κυρίως το αν είναι ποτέ δυνατό σκάουτερ ή υπεύθυνοι ελλαδικών ομάδων να προχωρήσουν σε τέτοια διαδικασία για να φτάσουν στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Η ιστοσελίδα μας www.24sports.com.cy ερευνά περαιτέρω το θέμα και για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Η ιστοδελίδα του τουρνουά: http://africanfootballtournament.simplesite.com/ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X