ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμήθηκε ο Μενέλαος Τσαγγαρίδης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΚΟΠ τιμά και αναδεικνύει το ήθος και το τίμιο παιχνίδι, κυρίως όταν αυτό προέρχεται από παιδιά που αγωνίζονται στα παιδικά Πρωταθλήματα.

Στον περσινό τελικό των Πρωταθλημάτων Grassroots μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Χαλκάνορα στην ηλικία U13, ο Μενέλαος Τσαγγαρίδης του ΑΠΟΕΛ με μια ενέργεια του, έδειξε το ήθος του και έστειλε τα σωστά μηνύματα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο.

Ο περσινός τελικός κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με νικήτρια την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Όταν σημειώθηκε το νικητήριο τέρμα από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, όλοι, όπως ήταν φυσιολογικό, έτρεξαν να πανηγυρίσουν. Όλοι, εκτός από το Μενέλαο που αντί να πανηγυρίσει, προτίμησε να τρέξει να συμπαρασταθεί στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος ήταν απαρηγόρητος για την απώλεια του τίτλου.

Στο πλαίσο της φετινής φιέστας των Παιδικών Πρωταθλημάτων, ο Μενάλαος Τσαγγαρίδης τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα με την ευχή, τέτοιες συμπεριφορές να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

Συνέχεια στο πρωτάθλημα K17

Συνέχεια στο πρωτάθλημα K17

Οι αγώνες αφορούν το πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής και τότε είχαν αναβληθεί λόγω απουσίας ποδοσφαιριστών σε υποχρεώσεις ...
24sports team
 |  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ