ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρώτη σέντρα στην GPS / Valencia Cyprus τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η έναρξη της σεζόν 2018/2019 για την ιδιωτική ακαδημία πλησιάζει – Έτοιμη η ομάδα των Σατσιά και Οκκαρίδη να υποδεχτεί τα παιδιά

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο θα γεμίσουν ξανά από νεαρούς ποδοσφαιριστές, μετά από την καλοκαιρινή διακοπή. Οι προπονήσεις της ακαδημίας GPS SEE / Valencia CF Cyprus επαναρχίζουν την πρώτη εργάσιμη μέρα του μήνα, δίνοντας έτσι την πρώτη σέντρα στη σεζόν 2018/2019.

Η επίσημη ακαδημία της ισπανικής Valencia και της αμερικάνικης GPS μπαίνει στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας της στην Κύπρο, πανέτοιμη να υποδεχτεί τα παιδιά. Μετά την πετυχημένη πρώτη χρονιά, όπου οι δράσεις εντός και εκτός γηπέδων ήταν πολλές, ο τεχνικός σύμβουλος της GPS / Valencia Μαρίνος Σατσιάς και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Οκκαρίδης -μαζί με την διευρυμένη φέτος προπονητική τους ομάδα- προετοιμάστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για να είναι όλα έτοιμα για τις πρώτες προπονήσεις.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ιδιωτική ακαδημία μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου στο 7000 8815, μέσω email στο gps.valencia.cyprus@gmail.com  ή μέσω της επίσημης σελίδας της ακαδημίας στο Facebook στο @GPS.VALENCIA.CYPRUS. Στο Facebook οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις ώρες των προπονήσεων, τα ηλικιακά γκρουπ, το κόστος και τις διάφορες εκπτώσεις κ.α.

Οι συνεργάτες

Η GPS SEE / Valencia CF Cyprus συνεχίζει φέτος τη διασύνδεση της με σημαντικούς συνεργάτες όπως η Goalkeepers Network Academy (GNA) του Σπύρου Νεοφυτίδη, ενώ αποτελεί επίσημο υποστηρικτή του «Γκολ στη Ζωή». Τη φετινή σεζόν μπαίνει σε ισχύ και η συνεργασία της ακαδημίας με το σωματείο ΜΕΑΠ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να προνοεί τον πλήρη έλεγχο από την GPS / Valencia των ομάδων U16 και U14 της ομάδας της Νήσου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λανσάρεται από φέτος και το πρόγραμμα GPS Juniors, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά μόλις 4 ετών, με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις προσχολικές ηλικίες να έρχεται από την GPS και τις ΗΠΑ.

Οι προπονήσεις όλων των ομάδων της GPS / Valencia Cyprus λειτουργούν με βάση το ασκησιολόγιο από τη Βαλένθια. Η συνεργασία με την ισπανική ομάδα παραμένει στενή. Οι επισκέψεις σκάουτερ και διευθυντικού προπονητικού προσωπικού της Valencia θα συνεχιστούν και φέτος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ τα παιδιά και οι γονείς της ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στην ισπανική πόλη, για παρακολούθηση αγώνων των «νυχτερίδων» και ξενάγηση στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Τη σεζόν 2018/2019 οι ομάδες της GPS / Valencia θα συμμετάσχουν και σε τουρνουά στο εξωτερικό. Την περσινή χρονιά η ακαδημία έλαβε μέρος σε τουρνουά στην Ελλάδα, την πασχαλινή περίοδο.

Στο εξωαγωνιστικό μέρος, η GPS / Valencia Cyprus θα διοργανώσει και φέτος σεμινάρια για τους γονείς και όχι μόνο, με τη συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X