ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πολλές οι καινοτομίες τη σεζόν 2018/19 στην GPS / Valencia Cyprus

Οι προπονήσεις της νέας χρονιάς ξεκινούν τον Σεπτέμβριο στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπαίνοντας πλέον στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, στην ποδοσφαιρική ακαδημία GPS SEE / Valencia CF Cyprus προετοιμάζονται εντατικά για την έναρξη των προπονήσεων της σεζόν 2018/19, που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2018. Υπό την καθοδήγηση του τεχνικού σύμβουλου Μαρίνου Σατσιά και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη, οι προπονήσεις της νέας χρονιάς θα απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2014 και 2002. Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν για τις επόμενες εβδομάδες.

Χώρος διεξαγωγής των προπονήσεων το αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο. Τα γήπεδα του Κεραυνού προσφέρουν μπόλικο χώρο στάθμευσης, ασφάλεια στα παιδιά και εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται μεταξύ Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 15:10 μέχρι τις 19:30, με προκαθορισμένες ώρες έναρξης για κάθε ηλικιακή κατηγορία. Τα μικρότερα παιδιά θα μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο μέχρι τρεις φορές την εβδομάδα, όμως είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι γονείς μπορούν να επιλέξουν λιγότερες μέρες -οι ειδικοί προτείνουν όπως τα μικρότερα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό περίπου δύο φορές την εβδομάδα.

Μαζί σε κοινά γκρουπ θα προπονούνται τα παιδιά γεννημένα το 2014/2013, το 2006/2005 και το 2004/2003 ενώ οι υπόλοιπες ηλικίες θα παίζουν ξεχωριστά. Καινοτομία της νέας σεζόν είναι η εισαγωγή του μηχανήματος TOCA Training στις προπονήσεις, το οποίο θα ανεβάσει την ποιότητα του προγράμματος. Το συγκεκριμένο προπονητικό μηχάνημα χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων από ομάδες της Premier League και της Primera Division.

Το μηνιαίο κόστος διαφέρει ανά ηλικία και ξεκινά από 50 ευρώ για τα μικρότερα παιδιά και φτάνει μέχρι τα 75 ευρώ για τους έφηβους. Όλα τα παιδιά καλύπτονται από ασφάλεια και λαμβάνουν αθλητικό υλικό, ενώ εκπτώσεις προσφέρονται σε αδέλφια και σε όσους προπληρώσουν τρεις μήνες και πάνω.

Τον Σεπτέμβριο μπαίνει σε ισχύ και η συνεργασία με το σωματείο ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, όπου με βάση τη συμφωνία, η ομάδα U16 της ΜΕΑΠ θα λειτουργεί υπό την ευθύνη της ακαδημίας. Επιπλέον, λανσάρεται και επίσημα τον Σεπτέμβριο το πρόγραμμα «GPS Juniors» για παιδιά 4 και 5 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για την ακαδημία καθώς και λεπτομέρειες για τις εγγραφές στο www.facebook.com/gps.valencia.cyprus και στο τηλέφωνο 70008815.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X