ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέες προσλήψεις από την GPS SEE / Valencia CF Cyprus

Οι αυξημένες ανάγκες της ακαδημίας άνοιξαν θέσεις εργασίας για προπονητές – Κάλεσμα και σε φοιτητές για το πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Αυξημένες ανάγκες στελέχωσης με προπονητές προκύπτουν στην GPS SEE / Valencia CF Cyprus, λόγω επέκτασης των εργασιών της ακαδημίας. Για το σκοπό αυτό, η GPS / Valencia ξεκίνησε νέα διαδικασία πρόσληψης προπονητή.

Η ακαδημία με έδρα το Στρόβολο ζητάει από προπονητές να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email gps.valencia.cyprus@gmail.com. Ελάχιστη προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι προπονητές να διαθέτουν το UEFA C ή ισάξιο προπονητικό δίπλωμα, ενώ εμπειρία στην προπονητική μικρών ηλικιών θα αποτελέσει επιπλέον προσόν.

Το πακέτο εργοδότησης που προσφέρει η ακαδημία είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αφού πέρα από το οικονομικό σκέλος, προσφέρονται και επαφές με προπονητές της Βαλένθια και ευκαιρίες επισκέψεων σε καμπ στο εξωτερικό.

Ο προπονητής που θα επιλεχθεί, θα τεθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού σύμβουλου της GPS / Valencia Μαρίνου Σατσιά και του τεχνικού διευθυντή Στέλιου Οκκαρίδη. Οι προπονήσεις των ομάδων της GPS / Valencia λειτουργούν με βάση το ασκησιολόγιο από τη Βαλένθια και λαμβάνουν χώρα στο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο.

Παράλληλα, η GPS SEE / Valencia CF Cyprus ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος πρακτικής εξάσκησης, για απόκτηση εμπειρίας για φοιτητές σε παρεμφερή με τον αθλητισμό θέματα. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρίες από την προπονητική, μπορούν να ενσωματωθούν στην ακαδημία για ένα συγκεκριμένο διάστημα.

Το συγκεκριμένο «work placement» πρόγραμμα της GPS / Valencia αποτελεί παράλληλα και το πρώτο βήμα για την τοποθέτηση το καλοκαίρι σε αντίστοιχα προγράμματα του δικτύου της GPS στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο δίκτυο της GPS και της Valencia στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Περισσότερες πληροφορίες για την πρακτική εξάσκηση της ακαδημίας στο email gps.valencia.cyprus@gmail.com.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X