ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό καμπ από την Arsenal Κύπρου

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Arsenal Soccer School Cyprus διοργανώνει γι΄ άλλη μια χρονιά το καλοκαιρινό της καμπ για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το Advanced Summer Camp 2017 θα λάβει χώρα μεταξύ 26 Ιουνίου και 28 Ιουλίου στα γήπεδα ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου «Κώστας Παπαέλληνας» καθώς και στο διπλανό γυμναστήριο «New Life» και απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα μεταξύ 2002 και 2009.

 Η συμμετοχή στο Advanced Summer Camp είναι ανοικτή για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Όμως μόλις 32 θέσεις είναι διαθέσιμες, αφού στόχος των διοργανωτών είναι να διατηρηθεί ένα υψηλό επίπεδο στο καμπ, με έμφαση να δίνεται στη σωστή και επαγγελματική δουλειά.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στο καμπ, οι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν εξειδικευμένους τομείς του παιχνιδιού τους και να λάβουν στο τέλος έκθεση, με τα δυνατά και αδύνατα τους σημεία τα οποία καλούνται να βελτιώσουν.

Υπεύθυνος του καμπ θα είναι όπως κάθε χρόνο ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Κύπρου κ. Άρα Πετροσιάν, ο οποίος θα πλαισιώνεται από προπονητές της επίσημης ακαδημίας των «κανονιέρηδων».

Το πρόγραμμα του Advanced Summer Camp θα περιλαμβάνει προπόνηση μεταξύ 8-10 το πρωί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου του Κεραυνού στο Στρόβολο και ακολούθως τα παιδιά θα μετακινούνται στο διπλανό -καινούργιο- γυμναστήριο «New Life», όπου ανάλογα με την ημέρα θα κάνουν είτε κολύμπι, είτε ειδικά μαθήματα αποθεραπείας. Η ημέρα θα κλείνει με προβολή βίντεο σε κλιματιζόμενη αίθουσα του γυμναστηρίου.

Τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, ενώ το διάλειμμά τους θα λαμβάνει χώρα στην καφετέρια, σε ασφαλισμένο χώρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη εκπαιδευμένου προσωπικού σε θέματα εκγύμνασης και σωστής συμπεριφοράς (safe guarding) προς νεαρά άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 7000 8815, στο email info@arsenalsoccercy.com και στο Facebook (ArsenalSoccerSchoolCyprus).

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X