ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περισσότερες ευκαιρίες για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές

Η πολύ σημαντική απόφαση που λήφθηκε πρόσφατα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ και αφορά τις Ιδιωτικές Ακαδημίες καλύπτει σημαντικές ενότητες με σημαντικές προεκτάσεις τόσο σε ομαδικό τόσο σε ατομικό επίπεδο.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 οι Ιδιωτικές Ακαδημίες θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων της ΚΟΠ μέχρι την ηλικία των 16 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, οι Ιδιωτικές Ακαδημίες είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots που διοργανώνει η Ομοσπονδία.

Με αυτή την απόφαση, η ΚΟΠ ανοίγει τις πόρτες της στις Ιδιωτικές Ακαδημίες με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στις Ιδιωτικές Ακαδημίες.

Παράλληλα με την ευκαιρία ανέλιξης στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων ΚΟΠ, οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των Ιδιωτικών Ακαδημιών μέσα από τη συστηματική παρακολούθηση των αγώνων από τους Ομοσπονδιακούς μας προπονητές, θα έχουν ασφαλώς περισσότερες ευκαιρίες να κληθούν και να αγωνιστούν στις Εθνικές μας ομάδες Παίδων.

Η ΚΟΠ τα τελευταία αρκετά χρόνια διοργανώνει Προαιρετικά Πρωταθλήματα U-14 και U-16.

Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε, μια Ιδιωτική Ακαδημία για να συμμετάσχει στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ, θα πρέπει ταυτόχρονα να συμμετέχει και με τέσσερις τουλάχιστον ομάδες στα Πρωταθλήματα Grassroots που διοργανώνει η Ομοσπονδία.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X