ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πράσινη κυριαρχία

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσίασε τους έντεκα τελικούς με τους οποίους έπεσε η αυλαία του Ayia Napa Soccer Festival τη Μ. Τετάρτη (12/4) – έξι τελικοί μεταδόθηκαν ζωντανά από τη Cytavision. Η Ομόνοια κέρδισε τις ηλικιακές κατηγορίες 2004, 2006 και 2007 καθώς και την ανοικτή γυναικεία κατηγορία, αφού για πρώτη φορά μετείχαν στο τουρνουά ακαδημίες κοριτσιών.

Δύο τελικούς κέρδισε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και από έναν η αγγλική First Touch, η Ρουμανική ProSport Βουκουρεστίου, η Ανόρθωση, η Barcelona FA και ο Μιλτιάδης Τάλας. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κερδίζουν ομάδες από το εξωτερικό. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους ισχυρούς ανέμους, οι τελικοί διεξήχθησαν χωρίς προβλήματα. Την απονομές τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΤ κ. Κώστας Κουμάς και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΩΝ
Γυναίκες: Champions Ύψωνα - Ομόνοια/ Λευκοθέα 2-2p
2001: Club First Touch - Διγενής Μόρφου    2-1
2002: Ολυμπιακός Λευκωσίας - Ακαδημία Ευθυμιάδη 1-0
2003: Ολυμπιακός Λευκωσίας - Fun Fan 0p-0
2004: Ομόνοια - Lemasia Football Academy 4-1
2005: Ανόρθωση v Φάρμα Χρύση Μιχαήλ 1-0
2006: Ομόνοια (White) v Ομόνοια (Green) 1-2
2007: Nikki Coerver v Oμόνοια 0-2
2008: Φάρμα Χρύση Μιχαήλ v Barcelona FA  3-3p
2009: Ολυμπιακός Π. v Prosport Bucharest 0-3
2010: Ανόρθωση v Μιλτιάδης Τάλας 2-4

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 334 ομάδες και περίπου 5.000 παιδιά από Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Ρουμανία, Πολωνία, Λίβανο και Ιορδανία. Το φετινό Ayia Napa Soccer Festival, στο οποίο Youth Supporter ήταν η Τράπεζα Κύπρου, στήριξε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και τη 42η Πορεία Χριστοδούλας. Παλαίμαχοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου όπως οι Νίκος Παναγιώτου, Βέσκο Μιχάιλοβιτς, Δήμος Γούμενος και άλλοι βρέθηκαν στην Αγία Νάπα στηρίζοντας το Αντικαρκινικό, στον οποίον πήγαν όλα τα έσοδα από την εισφορά εισόδου.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης ήταν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και χορηγοί τα εστιατόρια Ocean Basket, η Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ, η εταιρεία MS Jacovides με τα προϊόντα Nurofen και Futuro καθώς και το Water World Waterpark.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com και φωτογραφικό υλικό στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση