ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βροχή τα γκολ

Με τους αγώνες της φάσης των Ομίλων στις ηλικιακές κατηγορίες παιδιών γεννημένων από το 2005 έως και το 2010, ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (08/4) το 17ο Ayia Napa Soccer Festival, στο οποίο Youth Supporter είναι Τράπεζα Κύπρου. Την Κυριακή (09/4) οι αγώνες Ομίλων θα συνεχιστούν, με τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004 να ρίχνονται στη μάχη.

Οι αγώνες στις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες (2001, 2002, 2003) ξεκινούν τη Μ. Δευτέρα (10/4), ενώ θα γίνουν και αγώνες γυναικών, τη Μ. Τετάρτη (12/4), τελευταία ημέρα της διοργάνωσης. Το διεθνές Τουρνουά Αγίας Νάπας στηρίζει τη 42η Πορεία Χριστοδούλας.

Από νωρίς το πρωί τα 16 ποδοσφαιρικά γήπεδα -με φυσικό χλοοτάπητα- του Δήμου Αγίας Νάπας γέμισαν παιδικές φωνές και ποδοσφαιρικά επιφωνήματα. Άλλωστε η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… Παρά τη συννεφιά και τους ισχυρούς ανέμους, το πρόγραμμα κύλησε απρόσκοπτα, ενώ μετά το μεσημέρι οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν.

Στο διεθνές τουρνουά Αγίας Νάπας μετέχουν 334 ομάδες, 19 εκ των οποίων από το εξωτερικό. Τα περίπου 5.000 παιδιά (6-16 χρόνων) που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση την αναγάγουν σε ένα από τα πιο μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά της Ευρώπης. Η Αγία Νάπα σφύζει κυριολεκτικά από ζωή, καθώς εκτιμάται πως 20.000 επισκέπτες βρίσκονται στην πόλη, στο πλαίσιο του τουρνουά, κηρύσσοντας ουσιαστικά την πρόωρη έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Το Ayia Napa Soccer Festival τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας, μεγάλος χορηγός είναι ο ΚΟΤ και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision, η οποία τη Μ. Τετάρτη θα μεταδώσει ζωντανά έξι τελικούς και την τελετή απονομών, από τις 14:00 έως και τις 19:00.

Αποτελέσματα στο www.ayianapasoccerfestival.com και φωτογραφικό υλικό στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση