ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνάντηση ΠΟΑΠ –Ακαδημιών

24sports team

info@24sports.com.cy

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/03/2017 στην αίθουσα διαλέξεων της ελληνικής σχολής Φόρουμ η ετήσια παγκύπρια συνάντηση του ΔΣ της ΠΟΑΠ με τις ιδιωτικές ακαδημίες. Το παρόν του έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΠΟΑΠ και πέραν των 40 ακαδημιών.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Κώστας Ευθυμιάδης. Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται από την ομοσπονδία τόσο στο αθλητικό κομμάτι όσο και στο κοινωνικό.

Αυτή την στιγμή η ομοσπονδία διοργανώνει πρωταθλήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό και στόχος της ομοσπονδίας είναι η διοργάνωση πρωταθλημάτων και σε άλλες επαρχίες. Ο πρόεδρος κάλεσε τις ιδιωτικές ακαδημίες να συνεχίσουν να αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ΠΟΑΠ στην οποία πρωταγωνιστής είναι το παιδί.

Κάνοντας αναφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων όσο και για την σωστή συμπεριφορά που επικρατεί στους αγωνιστικούς χώρους από όλους τους εμπλεκόμενους.
Κλείνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους 2 μεγάλους χορηγούς της ομοσπονδίας τους φούρνους Ζορπά και την ιδιωτική σχολή Φόρουμ.

Στην συνέχεια ο Γ.Γ. της ομοσπονδίας κ. Λάκης Χριστοδούλου αναφέρθηκε στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. Στόχος είναι να διεξαχθούν εντός – εκτός έδρας αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες 2011 μέχρι 2006. Για πρώτη φορά η ΠΟΑΠ θα διοργανώσει 3 ξεχωριστά πρωταθλήματα 11 vs 11 στις ηλικιακές κατηγορίες 2005-2004-2003. Η συνάντηση έκλεισε με εισηγήσεις - απόψεις που στόχο είχαν το καλύτερο για την ΠΟΑΠ.

 

 

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση