ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόχος το βαθμολογικό κέρδος

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε των υποχρεώσεων της Εθνικής Νέων στον elite round  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.
 
Αργά το απόγευμα της Τρίτης η Εθνικής μας θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στο φινάλε του δεύτερου ομίλου ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία.
 
Η εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι με τη Γερμανία δυστυχώς δεν είχε συνέχεια με συνεπακόλουθο το βαρύ 5-0 από τη Σλοβακία, που επισκίασε και την παρουσία της πρεμιέρας παρά την ήττα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-1.
 
Η ανάλυση από πλευράς τεχνικής ηγεσίας έγινε και σε βάθος, τόσο για το παιχνίδι που πέρασε όσο και αυτό που ακολουθεί με την ελπίδα πως την Τρίτη στο Στάδιο «Am Sommerdamm» της Φρανκφούρτης θα δούμε το καλό πρόσωπο της Εθνικής μας.
 
«Θέλουμε να κλείσουμε τον κύκλο των υποχρεώσεων μας με θετικές εντυπώσεις και βαθμολογικό κέρδος. Υπάρχουν κίνητρα και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο σε αυτό το φινάλε.
 
Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η δυναμική της ομάδας είναι η εικόνα που βγάλαμε στην πρεμιέρα εναντίον της Γερμανίας και όχι η εμφάνιση με τους Σλοβάκους με εκείνο το πολύ βαρύ σκορ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο νεαρός διεθνής μας Κωνσταντίνος Αναστασίου.
 
Με αλλαγές στην ενδεκάδα
Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Σερβίας συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι με προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό πλάνο δράσης.
 
Ο Νεόφυτος Λάρκου θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή της Γερμανίας.
 
Σημειώνεται πως με την ολοκλήρωση αυτής της φάσης οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν καλύψει το ηλικιακό όριο και θα αποχωρήσουν από την Εθνική Νέων U-19.

Μέχρι τώρα στο δεύτερο όμιλο
Γερμανία - Κύπρος...2-1
Σλοβακία - Σερβία...0-1
Γερμανία - Σερβία...2-0
Σλοβακία - Κύπρος...5-0

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X