ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρα τελικών στο Cobalt Nicosia International Cup

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το Cobalt Nicosia International Cup 2016 με τη διεξαγωγή των τελικών στις τέσσερις από τις πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Ήδη στην 2007 υπάρχει τροπαιούχος, αφού στη μικρότερη ηλικιακά κατηγορία, την πρωτιά πήρε η Galacticos Nuevo, η οποία κέρδισε στον τελικό -που έγινε στα γήπεδα Φόρουμ- τη Farma Academy με 3-2.

Στα αξιοσημειώτα το γεγονός ότι η Galacticos Nuevo ολοκλήρωσε χωρίς απώλειες το τουρνουά, καθώς πέραν της τελικής φάσης πήρε άλλες τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στους ομίλους.

Στον τελικό της δεύτερης μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας (2006) θα αναμετρηθούν Nuevo Campo και Cyprus Elite που πήραν την πρόκριση από τα ημιτελικά σε βάρος των Fun Fever (4-2) και Efthymiades (6-1) αντίστοιχα.

Στην 2005 στον τελικό θα αναμετρηθούν οι Efthymiades και Cyprus Elite, που κέρδισαν 3-2 την Spazio FC και 1-0 τη Carecar, αντίστοιχα.

Με το ίδιο σκορ (3-0) κέρδισαν τις αντιπάλους τους στα ημιτελικά της ηλικιακής κατηγορίας 2004 οι ομάδες που συνθέτουν τον τελικό, οι Efthymiades FA και Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου. Η Efthymiades FA άφησε εκτός την Soccer Kicks FA, ενώ η ακαδημία από την Σερβία κέρδισε τη Spanish Soccer Schools που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Τέλος, στη 2003 η Celta Vigo πέρασε στον τελικό με νίκη 10-0 απέναντι στη Fan Fun, όπως και η Spazio FC που κέρδισε 1-0 τον Ατρόμητο Αθηνών. Οι τελικοί των κατηγοριών 2003 και 2004 θα διεξαχθούν στο ΓΣΠ και θα μεταδίδονται ζωντανά (12:00) από τη Cytavision.

Πέραν του αγωνιστικού, το βράδυ της Πέμπτης (29/12) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλαβε χώρα η διάλεξη με θέμα «Η διαχείριση ενός παίκτη Star», για την οποία συνεργάστηκαν οι διοργανωτές του Cobalt Nicosia International Cup 2016 με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου. Ομιλητές ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ, Michel Salgado και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Πολύτιμη στήριξη στη διοργάνωση προσφέρουν οι χορηγοί και υποστηρικτές. Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt αποτελεί τον title sponsor του τουρνουά που διοργανώνει η εταιρεία Consultics, ενώ χορηγοί είναι οι ΚΟΤ, Δήμος Λευκωσίας και ΚΟΑ. Υποστηρικτές είναι οι STAROIL, GAP Vassilopoulos, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, See You Travel και Cytavision.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (29/12):
Τελικός 2007
Galacticos Nuevo-Farma AC 3-2

Ημιτελικά 2006
Nuevo Campo-Fun Fever 4-2
Cyprus Elite- Efthymiades FA 6-1

Ημιτελικά 2005
Efthymiades FA-Spazio FC 3-2
Cyprus Elite-Carecar 1-0

Ημιτελικά 2004
Efthymiades-Soccer Kicks FA 3-0
Red Star-Spanish Soccer Schools 3-0

Ημιτελικά 2003
Celta Vigo-Fan Fun 10-0
Spazio FC-Atromitos Athens 1-0

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X