ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέντρα στο Cobalt Nicosia International Cup 2016

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε την Τρίτη (27/12) το Cobalt Nicosia International Cup 2016, στο οποίο λαμβάνουν μέρος 37 ομάδες από 20 ακαδημίες της Κύπρου και του εξωτερικού.

Αρχή έγινε με τις δύο μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες (2007, 2006), στις οποίες η σύνθεση της κάθε ομάδας αποτελείται από επτά ποδοσφαιριστές, ενώ η χρονική διάρκεια για τα παιχνίδια των ομίλων είναι 40 λεπτά (2x20).

Στην κατηγορία 2007, στην οποία οι οκτώ ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ, έγιναν οι πρώτοι τέσσερις αγώνες. Τόσο στο Α΄ όσο και στο Β΄ γκρουπ επιτεύχθηκαν πολλά γκολ. Στο Α΄ γκρουπ με το «δεξί» μπήκαν οι Carecar και Farma Academy, που κέρδισαν 5-4 και 11-3 τις Mavroudis FΑ (Α) και Japan Academy, αντίστοιχα. Στο Β΄ γκρουπ οι ακαδημίες Efthymiades FA και Galacticos κέρδισαν τις FC United και Mavroudis FΑ (Β) με 4-2 και 4-0, αντίστοιχα.

Στην κατηγορία 2006, στην οποία επίσης συμμετέχουν οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους, νικηφόρα μπήκε στη διοργάνωση η Efthymiades FA κερδίζοντας με 3-0 την Elite Club, ενώ στο άλλο παιχνίδι του Β΄ γκρουπ επιτεύχθηκε η πρώτη ισοπαλία του τουρνουά με τις Mavroudis FΑ και Fun Fever να μένουν στο 1-1.

Κόντραραν τον Sean Garnier

Μετά τους αγώνες οι μικροί είχαν ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές στην πρώτη εξωαγωνιστική εκδήλωση της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στο πρατήριο της STAROIL στη Λακατάμια (Πεύκου 71). Οι νεαροί ποδοσφαιριστές κοντραρίστηκαν με τον Γάλλο freestyler Sean Garnier, ο οποίος επέδειξε τις ικανότητές του και ομολογουμένως η προσπάθεια να του αποσπάσουν την μπάλα αποδείχθηκε μάταιη!

H STAROIL, όπως και οι GAP Vassilopoulos, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, See You Travel και Cytavision είναι υποστηρικτές του τουρνουά, που διοργανώνεται από την Consultics. Title sponsor είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt και χορηγοί οι ΚΟΤ, Δήμος Λευκωσίας και ΚΟΑ. 

Πλούσιο πρόγραμμα την Τετάρτη

Τα περισσότερα παιχνίδια του τουρνουά θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, μιας και θα αρχίσουν οι αγώνες και των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών (2005, 2004, 2003). Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 34 παιχνίδια.

Πέραν των αγώνων, το βράδυ της Τετάρτης θα διεξαχθεί και η πιο σημαντική εκδήλωση του Cobalt Nicosia International Cup 2016, καθώς στις 19:30 στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης. Το κοινό θα διασκεδάσει στους ρυθμούς του παγκόσμιου πρωταθλητή στο freestyle Sean Garnier και της ομάδας του S3 Crew.

Εισιτήρια για την τελετή έναρξης προπωλούνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.nicosiainternationalcup.com, όπου κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν τη διοργάνωση. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα της τελετής.

Δελτίο τύπου

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση