ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

37 ομάδες από 6 χώρες στο Cobalt Nicosia International Cup

24sports team

info@24sports.com.cy

Στις 37 ομάδες από 20 ακαδημίες της Κύπρου και του εξωτερικού έκλεισε ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Cobalt Nicosia International Cup 2016. Στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου -που ξεκίνησε στις 27 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 του μήνα, σε διάφορα στάδια της Λευκωσίας- πέραν από τις κυπριακές ομάδες, θα λάβουν μέρος και ακαδημίες από άλλες πέντε χώρες.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή από ξένες ακαδημίες θα έχουμε στις τέσσερις από τις πέντε ηλικιακές κατηγορίες. Η Spanish Soccer Schools με έδρα το Ντουμπάι έρχεται στην Κύπρο με δύο ομάδες. Θα λάβει μέρος στην ηλικιακή κατηγορία 2004 όπου θα δώσει τα παιχνίδια της σε Μακάρειο και ΓΣΠ και στην 2006 όπου οι αγώνες της θα λάβουν χώρα σε Μακάρειο και Φόρουμ. Στην ηλικιακή κατηγορία 2004 θα συμμετάσχει επίσης ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου από τη Σερβία, που θα δώσει τα παιχνίδια του σε Μακάρειο και ΓΣΠ.

Στην ηλικιακή κατηγορία 2007 η Japan Academy, που έρχεται από τη μακρινή Ιαπωνία, θα δώσει τα παιχνίδια της στο Φόρουμ στη Νήσου. Τέλος, στην ηλικιακή κατηγορία 2003 θα λάβουν μέρος δύο ξένες ομάδες, με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα στο Κοινοτικό Καϊμακλίου και στο ΓΣΠ. Πρόκειται για την ισπανική Θέλτα Βίγκο και τον Ατρόμητο Αθηνών.

Από κυπριακής πλευρές, συμμετοχή στο τουρνουά δήλωσαν ιδιωτικές ακαδημίες απ΄ όλο το νησί. Θα συμμετάσχουν ομάδες από Λευκωσία, Λάρνακα, επαρχία Αμμοχώστου, Λεμεσό και Πάφο.

Για να γίνει εφικτή η διοργάνωση, καθοριστική είναι η συμβολή των χορηγών και υποστηρικτών. Title sponsor του τουρνουά είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt. Χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, ο Δήμος Λευκωσίας και ο ΚΟΑ. Υποστηρικτές είναι οι STAROIL, GAP Vassilopoulos, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, See You Travel και Cytavision. Το τουρνουά διοργανώνεται από την εταιρεία Consultics.

Εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις
Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, που αρχίζει την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, ενδιαφέρουσες θα είναι και οι εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις του Cobalt Nicosia International Cup 2016. Σημαντικότερη απ΄ όλες η τελετή έναρξης που θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία». Ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους, με σταρ της βραδιάς να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο freestyle Sean Garnier και η ομάδα του S3 Crew που θα διασκεδάσουν το κοινό. Εισιτήρια προπωλούνται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.nicosiainternationalcup.com) αλλά και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα της τελετής.

Την Τρίτη 27 του μήνα στις 18:00 στο πρατήριο της STAROIL στη Λακατάμια (Πεύκου 71) θα λάβει χώρα το Sean Garnier Challenge. Ο Γάλλος freestyler θα βρίσκεται στο πρατήριο του χορηγού της διοργάνωσης όπου θα δεχτεί ποδοσφαιρικές προκλήσεις από το κοινό.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου το Σεμινάριο με τίτλο «Η διαχείριση ενός παίκτη-star». Βασικός ομιλητής θα είναι ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Michel Salgado καθώς και οι προπονητές Τιμούρ Κετσπάγια και Γιάννης Οκκάς. Συντονιστής θα είναι ο Δρ Νίκος Καρτακούλης.

 

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X