ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cobalt Nicosia International Cup 2016

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις λεπτομέρειες του επερχόμενου Cobalt Nicosia International Cup 2016 παρουσίασαν οι διοργανωτές, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (21/12) στο ΓΣΠ.

 Στο σημαντικό διεθνές τουρνουά ακαδημιών, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27 και 30 Δεκεμβρίου σε διάφορα στάδια της Λευκωσίας, θα λάβουν μέρος 36 ομάδες από 19 ακαδημίες, εκ των οποίων πέντε ομάδες από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πέραν από τις κυπριακές ομάδες, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος και ακαδημίες από Ισπανία, Ντουμπάι, Σερβία και Ιαπωνία.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (21/12), το παρών τους έδωσαν χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης. Χαιρετισμό απεύθυναν ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Cobalt κ. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, η αντιδήμαρχος Λευκωσιας κ. Ελένη Λουκαΐδου, η Λειτουργός του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Μαρία Σολωμού, η κ. Άρτεμις Παυλίδου από το Γραφείο Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το μέλος του ανωτάτου συμβουλίου του Οργανισμού Hope for Children Δρ Αντώνης Στυλιανού.

Η τελετή έναρξης
Πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 19:30 θα διεξαχθεί στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» η τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους φιλάθλους, ενώ σταρ της βραδιάς θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο freestyle Sean Garnier και η ομάδα του που θα διασκεδάσουν το κοινό.

Οι χορηγοί
Για να γίνει εφικτή η διεξαγωγή του τουρνουά, κρίσιμη είναι η στήριξη των χορηγών. Ο title sponsor της διοργάνωσης είναι η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt. Χορηγοί είναι ο ΚΟΤ, ο Δήμος Λευκωσίας και ο ΚΟΑ. Υποστηρικτές είναι οι STAROIL, GAP Vassilopoulos, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, See You Travel και Cytavision. Το τουρνουά διοργανώνεται από την εταιρεία Consultics.

Το αγωνιστικό σκέλος
Το Cobalt Nicosia International Cup 2016 περιλαμβάνει πέντε ηλικιακές κατηγορίες, για παιδιά γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διάφορα γήπεδα της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, σε Φόρουμ, City Παλλουριώτισσα, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Κοινοτικό Καϊμακλίου, στα βοηθητικά του Μακαρείου, ενώ οι τελικοί των μεγαλύτερων ηλικιακά κατηγοριών θα πραγματοποιηθούν στο ΓΣΠ, με τα συγκεκριμένα παιχνίδια της 30ης Δεκεμβρίου να μεταδίδονται ζωντανά από τη Cytavision.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X