ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στρατηγική συνεργασία του Nicosia International Cup 2016 με τη Cobalt

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία αποτελεί τον title sponsor του τουρνουά ακαδημιών που θα διεξαχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων

Το Nicosia International Cup 2016 και η Cobalt θα πορευτούν μαζί, με την κυπριακή αεροπορική εταιρεία να αποτελεί πλέον τον title sponsor του διεθνούς τουρνουά ακαδημιών που θα διεξαχθεί κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση, που λαμβάνει πλέον την ονομασία «Cobalt Nicosia International Cup 2016», θα διεξαχθεί μεταξύ 28-30 Δεκεμβρίου, και σ’ αυτήν αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από πενήντα ομάδες και ακαδημίες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ήδη τη συμμετοχή τους επιβεβαίωσαν οι Αθλέτικ Μπιλμπάο, Θέλτα Βίγκο, Spanish Soccer School (με έδρα το Ντουμπάι), Japan Academy και ΑΕΚ Αθηνών. Η δράση στο Cobalt Nicosia International Cup 2016, που θα απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007, θα περιλαμβάνει πέντε ηλικιακές κατηγορίες και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε διάφορα γήπεδα της Λευκωσίας, όπως το Μακάρειο, το Φόρουμ, το Κοινοτικό Καϊμακλίου, το Grammar School, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κεραυνός.

Ο κ. Στέφανος Νικολάου, διευθύνων σύμβουλος της Consultics, της εταιρείας που διοργανώνει το Cobalt Nicosia International Cup 2016, δήλωσε για τη συνεργασία με τη Cobalt: «Είναι με μεγάλη χαρά που έχουμε συμβληθεί ως διοργάνωση με μια εταιρεία όπως η Cobalt, με την οποία έχουμε πολλά κοινά. Οι Consultics και Cobalt είναι κυπριακές εταιρείες που στόχο έχουν να αξιοποιήσουν τη διεθνή δυναμική προς όφελος της πατρίδας τους. Μέσω του Nicosia International Cup 2016 στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που δεν υπάρχει στην Κύπρο, κάτι που κάνει -στο δικό της πεδίο δράσης- και η Cobalt. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη και είμαι ενθουσιασμένος για το πού θα φτάσει αυτή η συνεργασία στο μέλλον».

Από την πλευρά του, ο ανώτερος διευθυντής εταιρικών υποθέσεων της Cobalt κ. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης τόνισε: «Ως κυπριακή εταιρεία θέλουμε να αποδείξουμε και έπρακτα ότι στηρίζουμε τον κυπριακό αθλητισμό και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι μέσω συνεργασίας με αξιόλογες διοργανώσεις που προβάλλουν την Κύπρο διεθνώς. Επιπλέον, θέλουμε να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, στηρίζοντας έτσι μια διοργάνωση που απευθύνεται σε νεαρά άτομα. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία, η οποία μας δείχνει την αγάπη της από τότε που ξεκινήσαμε να πετάμε».

Το Cobalt Nicosia International Cup 2016 υποστηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Δήμο Λευκωσίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X