ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλιούρας: «Έχουμε κάνει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές»

Ο Πολύβιος Παλιούρας στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ξεκαθαρίζει σήμερα το τοπίο σε σχέση με το σωματείο της Πάφου. Αφού τελειώσει και η έκτακτη εκλογική συνέλευση όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα ξεκινήσει να δημιουργείται και η ποδοσφαιρική ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό ο Πολύβιος Παλιούρας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το σωματείο: «Απόψε στις 19:30 θα γίνει η έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου. Η μόνη υποψηφιότητα είναι του κ. Λομακίν. Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως θα μιλούμε για ένα συμβούλιο με επιχειρηματίες και παράγοντες απ’ την Πάφο. Υπάρχουν άνθρωποι πίσω του που θα εμπλακούν»

Για τον Λομάκιν : «Είναι κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου και είναι μέλος του σωματείου άρα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα»

Για το ρόστερ: «Έχουμε κάνει προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που θέλουμε να κρατήσουμε αλλά και σε παίκτες που θέλουμε να έρθουν. Δεν υπάρχει η μεγάλη πίεση του χρόνου που είχαμε πέρυσι. Υπάρχει και η εμπειρία και οι γνώσεις και όλα πάνε καλά»

Για τον βρετανό αμυντικό: «Περιμένουμε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αν και εφόσον τις περάσει θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί»

Για το γεγονός πως υπάρχει μια καθυστέρηση: «Πρέπει όλα να γίνουν χρονικά σωστά. Έπρεπε να τελειώσει πρώτα το θέμα του σωματείου και έπειτα θα υπάρξουν εξελίξεις. Και ο κ. Πρέσλι θα ανακοινωθεί πως συνεχίζει και όλα θα πάρουν μια σειρά»

Για τον Ανδρέα Μακρή: «Ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου σίγουρα μας ενδιαφέρουν. Θέλουμε να ισχυροποιήσουμε το Κυπριακό στοιχείο. Είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει. Είναι ένα παιδί με ήθος και ταλέντο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X