ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παλιούρας: «Να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά» (Ηχητικό)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος fc, Πολύβιος Παλιούρας

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της Πάφου ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση μιας και ο στόχος για τη νέα σεζόν θα είναι πιο ψηλός σε σχέση με φέτος. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την αναδιοργάνωση της διοίκησης: «Συνεχίζουμε στο θέμα της αναδιοργάνωσης. Θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές με πρόσωπα που θα έρθουν πιο κοντά. Στα θέματα του σωματείου ακολουθεί και η γενική συνέλευση στην οποία θα δούμε αν θα υπάρξει ψήφος εμπιστοσύνης στο Δ.Σ. ή όχι»

Για τον προγραμματισμό: «Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής μας βρίσκονται στην Λετονία και γίνονται συναντήσεις με τους επενδυτές ώστε να ξεκαθαρίσει το πλάνο»

Για τις μεταγραφές: «Θα υπάρξουν αρκετές μεταγραφές με στόχο να αυξήσουμε την ποιότητα και να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά από φέτος. Αναμένουνε τα αποτελέσματα των συναντήσεων των επενδυτών με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή»

Για την προετοιμασία: «Θα ξεκινήσουμε στην Λετονία και την Ρίγα. Αρχές του Ιούλη θέλουμε να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ για να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι. Στην πορεία θα μεταβούμε στην Σλοβενία και την Αυστρία για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας. Θα γίνουν αρκετά φιλικά και με την επιστροφή οι παίκτες μας θα χρειαστούν κάποιες μέρες για να εγκλιματιστούν. Θα γίνουν και φιλικά εδώ»

Για το θέμα των Κύπριων παικτών: «Είναι η αλήθεια πως πέρυσι είχαμε πολύ μεγάλο αριθμό ξένων ποδοσφαιριστών. Θέλουμε φέτος να έχουμε περισσότερους Κύπριους, να έχουμε καλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές και θα το παλέψουμε. Είναι στις σκέψεις και οφείλουμε να βοηθήσουμε τους Κύπριους ποδοσφαιριστές»

Για τον Ρούναρσον και τον Μούσλατς: «Σίγουρα θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά. Τα θέματα μεταγραφών τα χειρίζεται ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή. Προτιμάμε να προχωράμε με τις ανακοινώσεις όταν υπάρχει κάτι χειροπιαστό»

Για τη σκέψη ιδιόκτητου γηπέδου: «Υπάρχει στο πλάνο η σκέψη για ιδιόκτητο γήπεδο. Σίγουρα πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να δούμε και την ανταπόκριση απ’ τον κόσμο, ώστε να αξίζει μια τέτοια κίνηση»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X