ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παλιούρας: «Ο Παφίτης να στηρίξει την ομάδα της πόλης του»

Όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας...

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου. Ο Πολύβιος Παλιούρας αναφέρθηκε στις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ μίλησε και για την εκδήλωση της Κυριακής όπου παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο.

Το αρχικό του σχόλιο: «Έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών όπου και έγινε κατάρτιση σε σώμα. Είναι πολύ θετικό γιατί βλέπουμε αρκετούς παράγοντες του παφιακού συλλόγου, έχουμε επιχειρηματίες και μεγάλες προσωπικότητες της Πάφου. Θα βοηθήσει το σωματείο και την ομάδα γενικά. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε για πρώτη φορά να βάλουμε τις δυνάμεις μας να δημιουργήσουμε ένα δυνατό οικοδόμημα. Αφήνουμε πίσω αρνητικά του παρελθόντος».

Για τις μετεγγραφές: «Σίγουρα ο Ζαχαρίου είναι δικό μας παιδί, υποσχόμενο ταλέντο και δεν θα το αφήναμε να πάει χαμένο όπως κάναμε παλιά με άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Πέτρου είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, Κύπριος, και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις. Είναι πιθανόν να δούμε κι άλλα πρόσωπα από το περσινό ρόστερ».

Για τον Αντρέα Μακρή: «Είναι από τους παίχτες και το στιλ που μας ενδιαφέρει. Αν γίνουν προσπάθειες και είναι δυνατό, να το δείξει η πορεία. Όχι μόνο του Αντρέα, αλλά και καλών ποδοσφαιριστών. Η υγεία που εκπέμπουμε στο οικονομικό και όχι μόνο, είναι κίνητρο να έρθουν να γίνουν μέλος της ομάδας μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό, πάντα οι μεγάλες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για τους καλούς ποδοσφαιριστές. Το παλεύουμε όμως. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Φυλακτού. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα μας».

Για την εκδήλωση και την παρουσία του νέου λογότυπου: «Είχαμε μια συνάντηση με τον κόσμο και τους ιδιοκτήτες, έγινε μέσα σε ένα όμορφο κλίμα. Ήταν κατάμεστο το σωματείο μας. Ο κόσμος είχε απορίες τις οποίες απάντησαν. Έγιναν τοποθετήσεις. Στο προπονητικό κέντρο θα αρχίσουν κάποια βελτιωτικά έργα, όπως και στο γήπεδο. Δεν έχουμε τον χρόνο όμως να αρχίσουμε από την αρχή, θεωρώ ότι θα γίνει αυτό του χρόνου. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό σου, όμως θα προσπαθήσουμε. Έγινε ερώτηση για ιδιόκτητο γήπεδο, είναι στα πλάνα των ιδιοκτητών της ομάδας. Πρέπει να πούμε πως αυτό εξαρτάται και από την ανταπόκριση του κόσμου μας. Ήρθε η ώρα ο Παφίτης να στηρίξει την ομάδα του, αρχίσαμε μόλις πέρσι αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά στην εξάδα, αν όχι να είμαστε μέσα. Πρέπει σιγά σιγά να θέτουμε πιο ψηλούς στόχους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X