ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάφος: Ζάντερ ο εκλεκτός!

Έρχεται και η ανακοίνωση

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την απόκτηση του Ζάντερ Σαντάνα από την Πάφο FC. H ομάδα του Στίβεν Πρέσλι κινήθηκε με μπόλικη ταχύτητα μετά και την αποχώρηση του Γιαννούλη για την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα και ο εκλεκτός είναι ο Ζάντερ.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, όμως οι δυο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα. Μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού θα βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ποσοστό αν η Πάφος προχωρήσει στην πώληση του ποδοσφαιριστή. Σημαντικό επίσης είναι να σημειώσουμε στη συμφωνία υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο ο Ζάντερ δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη Κυπριακή ομάδα στα επόμενα δυο χρόνια.

Πρόκειται πάντως για μια πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα της Πάφου η οποία ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ποιότητα στο ρόστερ της. Ο Ζάντερ είναι ένας μοντέρνος αριστερός μπακ ο οποίος έχει τεράστια συμβολή στον επιθετικό τομέα. Αμυντικά παρουσίασε κάποια κενά την περσινή σεζόν, όμως συνολικά η χρονιά του ήταν πέρα για πέρα θετική. Με την προσθήκη του Ζάντερ ολοκληρώνεται και το ρόστερ της Πάφου η οποία έχει ένα πολύ καλό σύνολο (σε μονάδες) και θα παλέψει για το κάτι περισσότερο απ΄την περσινή σεζόν, δηλαδή την εξάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X