ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Θέλουν να κρατήσουν Φυλακτού

Κάτοικο Πάφου θέλουν και τη νέα σεζόν τον Γεράσιμο Φυλακτού

Για ακόμη μια χρονιά η Πάφος θα προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές. Μεταγραφές που θα κάνουν δύσκολο το έργο του Πρέσλι καθώς θα πρέπει να φέρει γρήγορα την ομοιογένεια στο ρόστερ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όμως να υπάρξει και ένας κορμός από ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Γεράσιμος Φυλακτού.

Στη σεζόν που πέρασε ο Γεράσιμος Φυλακτού παρουσιάστηκε πιο ώριμος από ποτέ. Βοήθησε αρκετά την ομάδα του, και υπήρχαν παιχνίδια όπου ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Συνολικά αγωνιστικέ σε 28 αγώνες και σημείωσε 2 τέρματα, ενώ έδωσε και 2 ασίστ. Ο δανεισμός του στην Πάφο απ’ την Ομόνοια τελειώνει, και ο 26χρονος πλέον Φυλακτού διατηρεί συμβόλαιο με το «Τριφύλλι» και για τη νέα σεζόν. Το αν υπολογίζεται ή όχι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως είναι δεδομένο πως η Πάφος θέλει να τον κρατήσει.

Στη σεζόν που πέρασε ο Γεράσιμος Φυλακτού παρουσιάστηκε πιο ώριμος από ποτέ

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια απλή περίπτωση, καθώς το γεγονός πως διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι και το καλοκαίρι του 2019 σημαίνει πολλά. Αν οι «Πράσινοι» δεν κρατήσουν τον Φυλακτού τότε δεν αποκλείεται να θέλουν να τον πουλήσουν έστω και για ένα πολύ χαμηλό ποσό. Απ’ την άλλη όμως δεν μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές όλες οι ομάδες.

Το κεφάλαιο του Γεράσιμου Φυλακτού για την ώρα είναι ανοικτό. Υπάρχει πρόθεση απ’ την Πάφο ώστε να τον κρατήσουν όμως δεν υπάρχει χειροπιαστό. Είναι μια περίπτωση που σύντομα θα ξεκαθαρίσει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X