ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Ολοταχώς για εκλογές

Οι αποφάσεις της συνέλευσης

Ενημέρωση από την Πάφο για τη γενική συνέλευση του σωματείου και τα όσα αποφασίστηκαν. Το Δ.Σ. παραιτήθηκε και το σωματείο οδηγείται σε εκλογές με τριμελή διοικούσα επιτροπή από τους Λοιζίδη, Αγαθαγγέλου και Παλιούρα.

Στις 7/6 οι εκλογές.

Αναλυτικά:

«Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας ΠΑΦΟΣ FC, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ παρουσία περίπου 70 μελών και φίλων του Σωματείου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου κ. Χρίστος Γλυκύς ξεκίνησε την ομιλία του καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους που παρακολούθησαν τη Συνέλευση και ακολούθησε η ταυτοποίηση των εγγεγραμμένων μελών του Σωματείου της ΠΑΦΟΣ FC.

Ο κ.Γλυκύς έκανε μια αναδρομή του ποδοσφαίρου της Πάφου, αναφερόμενος στη συνέχεια και στις διαδικασίες που οδήγησαν στη συμφωνία μεταξύ του Σωματείου και των επενδυτών.

Το επόμενο βήμα ήταν η παρουσίαση εκ μέρους του, των οικονομικών στοιχείων που είχε ετοιμάσει ο ίδιος, και που αφορούσαν κυρίως την λειτουργία της Ακαδημίας.

Μέλη του Σωματείου καθώς και πρώην διοικητικά στελέχη της ομάδας της Πάφου εξέφρασαν τις απόψεις τους καθώς και ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση και τα τρέχοντα προβλήματα του Σωματείου και διατύπωσαν εισηγήσεις και ερωτήσεις.

Τέλος συμφωνήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη όπως ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της Πάφος FC, παραιτηθούν και το Σωματείο οδηγηθεί σε Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση την επόμενη Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 19:30 στο ‘Ξενοδοχείο Mayfair’.

Τις διεργασίες ετοιμασίας των εκλογών έχει αναλάβει τριμελής Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους κύριους Ευριπίδη Λοϊζίδη, Γιαννάκη Αγαθαγγέλου και Πολύβιο Παλιούρα.

Ευχαριστήσουμε το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την προσφορά τους προς το Σωματείο.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΠΑΦΟΣ FC που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και διαβεβαιώνουμε κάθε φίλο της ομάδας της Πάφου ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί και καλύτεροι από ποτέ!

* Ανακοίνωση για υποβολή υποψηφιοτήτων θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Σωματείου την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018».

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση

X